Uit eten in Overijssel

Ga lekker uit eten in Overijssel, keuze genoeg!

In de provincie Overijssel zijn tal van mogelijkheden als een hapje wilt eten. Ben je van een snelle bite of hou je van een luxe diner? Ga eens lekker uit eten in Overijssel.

Uit eten in Overijssel

Er is elke dag zoveel keus aan wat je wilt eten, daarom zetten wij voor Overijssel een aantal goede en leuke restaurants voor jou op een rij om lekker te gaan uit eten in Overijssel. De restaurants, brasserieën en Grand cafés zijn net als in heel Nederland ook in Overijssel ontelbaar. Hou je van de Hollandsche pot of wil je eens wat eten van een andere cultuur. Er is altijd een restaurant naar jouw smaak. Wij bevelen een aantal restaurants/ketens aan:

Luxe eten in Overijssel

Hou je van een beetje luxe en wil je graag bediend worden? Dan zijn deze restaurants echt iets voor jou:

  • Restaurant en Résidence Kaatje bij de Sluis – Blokzijl
  • De Librije – Zwolle
  • De Witte Gans – Dalfsen

All-you-can-eat Overijssel

Heb je een enorme trek hebt? Dan ga je naar een All-you-can-eat restaurant in Overijssel! Geniet van heerlijke sushi, verse wokgerechten of tapas gerechten. Wij zetten een paar All-you-can-eat restaurants voor je op een rij:

Met kinderen eten in Overijssel

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk familierestaurant? Neem dan eens een kijkje bij één van deze restaurants/cafés in Overijssel en geef je kind een ervaring om nooit te vergeten.

Brasserie in Overijssel

Wist je dat je heerlijk eten ook kan combineren met een bezoekje aan het theater? In Overijssel kan dat in Theaterhotel Van der Valk in Almelo. Niet alleen kun je daar heerlijk eten maar ook naar het theater gaan en helemaal makkelijk is het hotel! Alles heeft Theaterhotel van der Valk onder 1 dak!

Lees meer over het Theaterhotel van der Valk ik Almelo 

Ben je toch op zoek naar wat anders? Ook in de provincies Gelderland en Drenthe hebben wij een aantal restaurants uitgelicht. Bezoek in Overijssel ook eens een museum of een theater. Er zijn tal van leuke uitjes in Overijssel!