Winkelen in Overijssel

Hou je van shoppen? Ga dan zeker eens naar Overijssel.

Hou je van shoppen? Ga dan zeker winkelen in Overijssel! Wil je een paar dagen winkelen in Overijssel? Bezoek dan zeker de (hanze)steden in Overijssel, maar ook de kleinere dorpen voor nog meer shopplezier!

Winkelen in Overijssel

In de hele provincie kun je in de grotere steden als Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, Oldenzaal en Zwolle heerlijk shoppen.

Winkelen in Enschede

Enschede is dé winkelstad van Overijssel en heeft ook de meest uiteenlopende winkels die je maar kunt bedenken. Van de grote bekende winkelketens Primark en H&M tot ook zeker lokale speciaalzaken.

Winkelen in Zwolle

Zwolle is de grootste winkelstad van de provincie. Als je door de straten van Zwolle loopt, loop je richting het midden waar je op het grote plein kunt relaxen met een ijsje of op een terras genieten van een lunch of een borreltje. Vanuit het plein loop je alle straten in en kom je langs prachtige monumentale gebouwen met de meest uiteenlopende winkels en merken. In Zwolle kun je low-budget slagen, maar ook de luxere zaken vind je in het centrum.

Winkelen in de stad

Het aantal winkels in de steden van Overijssel zijn niet op één hand te tellen. Er zijn veel modezaken voor heren, dames en kinderen. Je vindt het allemaal in de steden. De grotere winkelketens zijn in de centra te vinden. Er zijn hier ook wel lokale ondernemers met de meest uiteenlopende boetiekjes. Loop dan vooral de zijstraatjes eens in.

Wil jij je outfit compleet maken met schoenen of een tas? Of hou je meer van vintage? Dan kun je zeker goed slagen in de Overijsselse steden. Ook voor woonaccessoires kun je in Overijssel goed slagen.

Zoek je een geheel nieuw interieur? Dan kun je ook zeker slagen in de vele woonwinkels van Overijssel.

In de Hanzesteden kun je dagen achterelkaar shoppen. Maak er een weekendje weg van in Overijssel en winkel er op los! In de grotere steden is het ook vaak koopzondag.

Boek je een overnachting in Overijssel? Ga dan lekker uit eten. Maak je gezellige dagen in Overijssel compleet door ook naar een theater in Overijssel of een avondje gezellig naar het café te gaan.

In Overijssel vindt de winkelliefhebber alles wat zijn of haar hartje begeert!

Shoppen in Overijssel

Vergeet ook niet de toeristische dorpen met gezellige dorpskernen waar je kunt genieten van een terras, maar ook door de straatjes kunt struinen en winkelen bij de lokale ondernemers.

De leukste winkeltjes en boetiekjes vindt je in de zijstraatjes. Verborgen pareltjes noemen ze die ook wel. Eens een ander merkje vinden? Loop dan zeker de zijstraatjes in! De ondernemers staan graag voor u klaar. De persoonlijke touch die je bij de grotere concerns niet meer vind, krijg je zeker wel als je gaat shoppen in de kleinere gemeentes in Overijssel.

Maak je dag compleet in Overijssel. Maak een rondvaart of ga met een dorpsgids de omgeving verkennen. Zo leer je de stad goed kennen!

In de mooie provincie Overijssel staat gastvrijheid, eenvoud en nuchterheid hoog in het vaandel!