Zuiderham Boerengolf

Zuiderham Boerengolf

Maak kennis met Boerengolf bij Zuiderham in Aduard!

Friesestraatweg 48
9831 TD Aduard

Telefoon: 050 403 2004

Volop activiteiten op boerderij Zuiderham! Bij Zuiderham ben je welkom voor Boerengolf, kinderfeestjes, vergaderingen of voor een rondleiding op de boerderij.

Melkveebedrijf Zuiderham Groningen

Kees en Eline hebben een melkveebedrijf in Aduard, Groningen. Daar staan 65 melkkoeien met bijbehorende jongvee. De koeien worden twee keer per dag gemolken. De eerste keer ’s morgen om 6 uur en ’s middags om 5 uur voor de tweede keer. In de wintermaanden staan ze op stal en zomers lopen ze in het weiland. De koeien krijgen één keer per jaar een kalfje.

Naast de koeien en jongvee zijn er tal van activiteiten bij Zuiderham!

Boerengolf bij Zuiderham

Wist je dat, Boerengolf de snelst groeiende buitensport van Nederland is? Het is bedacht als variant op het officiële golfspel. Boerengolf is gezond! En iedereen kan het doen! En bovendien is het ook nog eens erg leuk als groepsuitje! Ga met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten naar Boerengolf Zuiderham. Ook maakt het niet uit, of je met een grote groep mensen bent, of juist met een klein clubje, je bent er welkom!

Lekker ontspannen golf spelen door de Groninger weilanden!

Hoe werkt het? Kort gezegd komt het er op neer, dat je de bal in zo weinig mogelijk slagen in een hole krijgt. Dat lijkt simpel, maar niets is minder waar. Voordat je alle holes hebt gehad, ben je zomaar 1,5 tot 2 uur verder. Terwijl je bezig bent, kan het zo maar zijn dat je over een bruggetje of over het hek moet om in het volgende weiland te komen. Of dat je tussen de schapen of de koeien door moet lopen.

De boerengolfclub is een stok met een massief houten klompje eraan. En lukt het je dan om de bal in zo weinig mogelijk slagen in de volgende hole te krijgen?

Maak kennis met Boerengolf bij Zuiderham in Aduard!

Boerengolf bij Zuiderham in Groningen = Gegarandeerd plezier!

Adres Zuiderham

Friesestraatweg 48
9831 TD Aduard
Telefoon: 050 403 2004

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs