Smit's Paviljoen

Smit’s Paviljoen

De perfecte uitvalsbasis na een wandeling of boottocht door het pittoreske Giethoorn

Binnenpad 29A 8355 BR
8355 BR Giethoorn

Telefoon: 0521-361215
E-mail: [email protected]

Het icoon van de regio!

Smit’s Paviljoen

De zon op je bol en de wind langs je wangen. Ontspannen zak je achterover in je stoel en neem je een verfrissende slok van je drankje, terwijl je glimlachend kijkt naar de bootjes die langs komen varen. Heerlijk, zo’n dagje Giethoorn en wat heb je bij Smit’s Paviljoen toch een schitterend uitzicht vanaf het panorama-terras.

Varen in Giethoorn

Vanuit de haven vaar je gelijk het meer op! Bij Smit’s Paviljoen kan je terecht voor het huren van een fluisterboot, sloep, (zeil)punter of kano. Bestel er een lekkere picknickmand bij voor onderweg!

Eten met uitzicht

Na het varen plof je neer in de loungeset en bestel je wat lekkers. Smullend van het uitzicht en je hapje kom je helemaal tot rust. Eens kijken wat er nog meer voor lekkers op de kaart staat! 

Bereikbaarheid

Leg aan met je boot of wandel naar Smit’s Paviljoen vanaf de parkeerplaats op Binnenpad 14. Met een familiedag of teamuitje met originele activiteit kan iedereen dus dichtbij parkeren! Bovendien zijn de bezienswaardigheden van het dorp op loopafstand.

  • Boothuur.
  • Eten en drinken.
  • Originele activiteiten.
  • Arrangementen van 2-200 pers.

Adres Smit’s Paviljoen

Binnenpad 29A
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 0521-361215

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland