Natuurhuisje in Eelderwolde

Natuurhuisje in Eelderwolde

Overnacht aan het water in Eelderwolde.

Dit natuurhuisje in Eelderwolde biedt pure ontspanning aan het water. Het huisje ligt midden in de natuur en direct aan het Paterswoldsemeer, op fietsafstand van Groningen.

Natuurhuisje in Eelderwolde

Natuurhuisje in Eelderwolde is een toplocatie voor wie rust zoekt! Je kunt er heerlijk relaxen, zwemmen, zeilen, vissen en genieten van de natuur en het water.

Geniet van de rust en van de natuur in Eelderwolde. Ga picknicken op één van de eilandjes, lekker een dagje zeilen of wandelen door de prachtige bossen. Relaxend met een goed boek op de aanlegsteiger in het zonnetje is ook een aanrader!

Adres Natuurhuisje in Eelderwolde

Via Natuurhuisje.nl

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs