KAF theater Almere

KAF theater Almere

Voor de leukste voorstellingen moet u bij KAF theater Almere zijn!

Esplanade 10
1315 TA Almere

Telefoon: 036-5215929

KAF theater Almere waar heel Almere en omstreken naar toe gaat voor de leukste voorstellingen van onder andere lokale verenigingen. In het KAF vindt u jaarlijks een mooie programmering voor jong en oud! Sinds 2016 is Kunstlinie Almere Flevoland de culturele ontmoetingsplaats van de provincie, gevestigd in Almere.

Bekijk het complete programma op kaf.nl

KAF theater Almere

KAF programmeert een breed programma aan theatervoorstellingen. In KAF zijn er jaarlijks voorstellingen van bekende cabaretiers tot intieme toneelvoorstellingen, van meeslepende musicals tot live muziek. In het programma is veel aandacht en ruimte voor (commerciële) festivals en voor projecten in samenwerking met Almeerders.

KAF beschikt over een grote, middelgrote -en kleine zaal, expositieruimte, architectuurstudio, diverse educatieruimtes en studio’s.

Voor een breed aanbod aan voorstellingen moet u zeker bij KAF theater zijn!

Adres KAF theater

Esplanade 10
1315 TA Almere
Telefoon: 036-5215929

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.