KAF theater Almere

KAF theater Almere

Voor de leukste voorstellingen moet u bij KAF theater Almere zijn!

Esplanade 10
1315 TA Almere

Telefoon: 036-5215929

KAF theater Almere waar heel Almere en omstreken naar toe gaat voor de leukste voorstellingen van onder andere lokale verenigingen. In het KAF vindt u jaarlijks een mooie programmering voor jong en oud! Sinds 2016 is Kunstlinie Almere Flevoland de culturele ontmoetingsplaats van de provincie, gevestigd in Almere.

Bekijk het complete programma op kaf.nl

KAF theater Almere

KAF programmeert een breed programma aan theatervoorstellingen. In KAF zijn er jaarlijks voorstellingen van bekende cabaretiers tot intieme toneelvoorstellingen, van meeslepende musicals tot live muziek. In het programma is veel aandacht en ruimte voor (commerciële) festivals en voor projecten in samenwerking met Almeerders.

KAF beschikt over een grote, middelgrote -en kleine zaal, expositieruimte, architectuurstudio, diverse educatieruimtes en studio’s.

Voor een breed aanbod aan voorstellingen moet u zeker bij KAF theater zijn!

Adres KAF theater

Esplanade 10
1315 TA Almere
Telefoon: 036-5215929

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.