Forellenvisserij de Slegge

Forellenvisserij de Slegge

Rust, ontspanning en sportiviteit in één!

Sleggenkampenweg 1
9563TG Ter Apelkanaal

Telefoon: 0599-324538

Rust, ontspanning en sportiviteit in één!

Forellenvisserij de Slegge

Forellenvisserij de Slegge ligt in een rustieke omgeving van Ter Apelkanaal in Westerwolde en beschikt in totaal over een terrein van zo’n 38000m2. 15000m2 aan viswater verdeeld over 4 grote visvijvers brengt u genoeg rust en ruimte om een heerlijke dag aan het water door te brengen.

In de 4 vijvers kan naar keuze op verschillende gewichtssoorten worden gevist. Het gewicht van de te vangen forellen lopen uiteen van ±400-700 gram per vis in vijver 2 tot ±1- 7 kg zalmforellen in vijver 3. Gevangen forellen mogen naar huis worden meegenomen of kunnen worden geruild tegen  gerookte forel ( 2 om 1). De Slegge hanteert geen blokuren, dit betekent dat u zich op elk gewenst moment tussen de openingstijden kunt aanmelden om te gaan vissen, met een minimum van 2 visuren.

Tevens heeft De Slegge een prachtige steur en meerval vijver met een zeer groot aantal vissen variërend van 5-50 kg. In deze vijver wordt gevist met de catch&release methode, alle gevangen vissen dienen dan ook na de vangst weer terug gezet te worden.

Tijdens of na afloop van het vissen kunt u terecht in de twee Fins ingerichte café-restaurants voor een hapje en een drankje.

Bent u geen vissers, kom gezellig op het terras genieten van een kop koffie met gebakje of een heerlijke maaltijd.

Adres Forellenvisserij de Slegge

Sleggenkampenweg 1
9563TG Ter Apelkanaal
0599-324538

Bezoek de webhttps://www.deslegge.nlsite

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs