Domein Groot Besselink

Domein Groot Besselink

Zoek je een luxe accommodatie op een exclusieve camping in de Achterhoek? Zoek niet verder, je moet dan bij Domein Groot Besselink zijn.

Lage Lochemseweg 31c
7218 PA Almen

Telefoon: 06 216 383 90
E-mail: [email protected]

Luxe accommodaties op een exclusieve camping in de Achterhoek.

Domein Groot Besselink

In het plaatsje Almen in de Achterhoek staat de Camping Domein Groot Besselink. Een camping waar je geniet van een oase aan rust, ruimte, inzicht en uitzicht over de rivier de Berkel.

Kom in alle rust genieten van een onvergetelijke overnachting op de camping met luxe voorzieningen. Van 2 tot 6 persoons villa’s tot kamperen aan het water. Je kunt hier heerlijk opladen, wandelen door de Achterhoek, vissen, zwemmen en kanoën in de meanderende rivier en op Esther’s terras genieten van huisgemaakt gebak.

Jouw ideale vakantie bij Domein Groot Besselink.

 

Contact Domein Groot Besselink

Lage Lochemseweg 31c
7218 PA Almen

Telefoon: 06 216 383 90
E-mail: [email protected]

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.