Beauty Sauna Peize

Beauty Sauna Peize

Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize

Telefoon: 050 – 503 44 77

Beauty Sauna Peize voor heerlijk ontspannen. Wat is er fijner dan een dag helemaal niets hoeven en alleen maar leuke dingen doen? Als u dringend de behoefte voelt aan een dagje sauna, vindt u bij Beauty sauna Peize alles wat u zoekt voor een geweldig saunabezoek. Kom bijvoorbeeld eens langs voor een lekker dagje relaxen met uw vriendin.

Het is ook een echte aanrader als cadeau voor Valentijnsdag. Er zijn bijna te veel sauna’s, baden, hamams, massages en schoonheidsbehandelingen om uit te kiezen! Bijna…

Eerst lekker badderen en scrubben, een voetenbad nemen, en daarna in de Finse sauna, de panoramasauna, de kelosauna, het turkse stoombad of de houtgestookte sauna…daarna een oud-indische massage, of misschien een kleipakking of een gezichtsbehandeling? En daarna nog een keer het bubbelbad in, of toch maar naar het zoutwaterbad of de hamam?

Schiet u in de stress van alle keuzemogelijkheden? Dan is het dringend tijd voor een dagje of zelfs weekendje relaxen bij Beauty Sauna Peize!

Adres Beauty Sauna Peize

Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize
Telefoon: 050 – 503 44 77

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs