Beauty Sauna Peize

Beauty Sauna Peize

Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize

Telefoon: 050 – 503 44 77

Beauty Sauna Peize voor heerlijk ontspannen. Wat is er fijner dan een dag helemaal niets hoeven en alleen maar leuke dingen doen? Als u dringend de behoefte voelt aan een dagje sauna, vindt u bij Beauty sauna Peize alles wat u zoekt voor een geweldig saunabezoek. Kom bijvoorbeeld eens langs voor een lekker dagje relaxen met uw vriendin.

Het is ook een echte aanrader als cadeau voor Valentijnsdag. Er zijn bijna te veel sauna’s, baden, hamams, massages en schoonheidsbehandelingen om uit te kiezen! Bijna…

Eerst lekker badderen en scrubben, een voetenbad nemen, en daarna in de Finse sauna, de panoramasauna, de kelosauna, het turkse stoombad of de houtgestookte sauna…daarna een oud-indische massage, of misschien een kleipakking of een gezichtsbehandeling? En daarna nog een keer het bubbelbad in, of toch maar naar het zoutwaterbad of de hamam?

Schiet u in de stress van alle keuzemogelijkheden? Dan is het dringend tijd voor een dagje of zelfs weekendje relaxen bij Beauty Sauna Peize!

Adres Beauty Sauna Peize

Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize
Telefoon: 050 – 503 44 77

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs