Bowling Valkenburg

Oosterweg 5
6301 PX Valkenburg a/d Geul

Telefoon: 043-6014076

Jazeker, ook in Valkenburg kunt u bowlen, en wel bij Bowling Valkenburg. En Bowling Valkenburg leeft! U kunt op deze bowlingbaan in Valkenburg dagelijks terecht en altijd hangt er een goede sfeer. De bowlingbaan wordt constant verlicht met black-lights en er wordt goede muziek gedraaid.

Speciaal voor de kinderen wordt er op de woensdag- en zaterdagmiddag een speciale licht- en lasershow vertoond tijdens het bowlen. Ook het uitgaanspubliek kan in de avonduurtjes een spectaculaire lichtshow met goede muziek verwachten! Leuke arrangementen mogelijk, combineer het bowlen eens met aansluitend tafelen.

Adres Bowling Valkenburg

Bowling Valkenburg
Oosterweg 5
6301 PX Valkenburg a/d Geul
Telefoon: 043-6014076

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs