Dagje uit Utrecht

Ga een dag naar Utrecht!

Dagje uit Utrecht. Heeft u zin in een gezellig dagje weg naar Utrecht? Dat treft, want er zijn ontelbaar veel leuke en interessante mogelijkheden voor een dagje uit in Utrecht. Prachtige gebouwen, interessante musea, sportieve activiteiten, gezellig uitgaan, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Utrecht. Hieronder vindt u een aantal leuke tips, speciaal voor u uitgezocht.

Weekendje weg in Utrecht

Utrecht is een grote stad en een leuke provincie, een aanrader is dus om er wat langer te verblijven dan maar één dagje. Dus maak er direct een weekendje weg Utrecht van, en boek een gezellig of romantisch hotelletje. Boek bijvoorbeeld een overnachting in Logement Swaenenvecht. Wedden dat u nog nooit in zo’n mooi gebouw heeft overnacht? U vindt deze bed & breakfast in Oud-Zeilen, het is gelegen aan de Vecht. Hier ervaart u de sfeer van vroegere tijden, maar wel in combinatie met alle comfort van vandaag de dag.

Lekker shoppen in Utrecht

Een echte aanrader in Utrecht is De Utrechtse Bazaar. Deze bazaar is echt een paradijs voor iedereen die wel van shoppen en gezelligheid houdt. Kom snel eens langs en struin langs de kraampjes, u vindt er hier meer dan 500! Heel gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen. Er is hier echt voor ieder wat wils, u kunt er terecht voor bijvoorbeeld groente en fruit, kleding, antiek, eten, elektronica en nog veel meer. Doe de leukste ontdekkingen, wedden dat u niet met lege handen thuis komt!

 

Dagje uit met kids in Utrecht

Ook als u de kinderen meeneemt is er een legio aan leuke uitjes in Utrecht. Neem ze bijvoorbeeld met lekker weer mee naar Bosbad De Vuursche, naar het zwembad is voor ieder kind een feest! Of bezoek eens de KAdE Kunsthal, wie zegt dat musea niet leuk zijn voor kinderen? Ook in het Centraal Musem in Utrecht zullen ze hun ogen uitkijken. Of ga eens old school met ze bowlen, bijvoorbeeld bij Chandra Bowling in Nieuwegein. Altijd gezellig en leuk voor het hele gezin!

 

U leest het! Er is van alles te doen in Utrecht!

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@caja-media.nl