Dagje uit Utrecht

Ga een dag naar Utrecht!

Heeft u zin in een gezellig dagje weg naar Utrecht? Dat treft, want er zijn ontelbaar veel leuke en interessante mogelijkheden voor een dagje uit in Utrecht. Prachtige gebouwen, interessante musea, sportieve activiteiten, gezellig uitgaan, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Utrecht. Hieronder vindt u een aantal leuke tips, speciaal voor u uitgezocht.

Weekendje weg in Utrecht

Dagje uit Utrecht! is een TOP idee! Utrecht is een grote stad en een leuke provincie, een aanrader is dus om er wat langer te verblijven dan maar één dagje. Dus maak er direct een weekendje weg Utrecht van, en boek een gezellig of romantisch hotelletje.

Boek bijvoorbeeld een overnachting in één van de hotels in Utrecht. Ook zijn er in Utrecht tal van B&B ‘s. Ervaar een overnachting in de natuur of in de bruisende stad!

Lekker shoppen in Utrecht

Een echte aanrader in Utrecht is De Utrechtse Bazaar. Deze bazaar is echt een paradijs voor iedereen die wel van shoppen en gezelligheid houdt. Kom snel eens langs en struin langs de kraampjes, u vindt er hier meer dan 500! Heel gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen. Er is hier echt voor ieder wat wils, u kunt er terecht voor bijvoorbeeld groente en fruit, kleding, antiek, eten, elektronica en nog veel meer. Doe de leukste ontdekkingen, wedden dat u niet met lege handen thuis komt!

Bezoek Utrecht

Dagje uit met kids in Utrecht

Ook als u de kinderen meeneemt is er een legio aan leuke uitjes in Utrecht. Neem ze bijvoorbeeld met lekker weer mee naar Bosbad De Vuursche, naar het zwembad is voor ieder kind een feest! Of bezoek eens de KAdE Kunsthal, wie zegt dat musea niet leuk zijn voor kinderen? Ook in het Centraal Musem in Utrecht zullen ze hun ogen uitkijken. Of ga eens old school met ze bowlen, bijvoorbeeld bij Chandra Bowling in Nieuwegein. Altijd gezellig en leuk voor het hele gezin!

Wandelen in Utrecht

Je vind ruim 510 km aan wandelpaden in Utrecht! In Utrecht en omgeving wandel je langs de mooiste plaatsen en natuurgebieden. Ga je wandelen in de stad of kies je de dorpen of wandel je het liefst door de natuur, in Utrecht kun je eindeloos en comfortabel wandelen! Het is heerlijk wandelen in de provincie Utrecht. Wandel rond een van de 300 kastelen en buitenplaatsen in de provincie!

Bekijk hier de mooiste wandelroutes van Routes in Utrecht

Uit eten in Utrecht

Genieten van lokale cuisine op de Vismarkt of van een luxe diner in een stijlvol restaurant in de provincie Utrecht. Er is keuze genoeg en voor ieder wat wils, ga lekker uit eten in Utrecht!

U leest het! Er is van alles te doen in Utrecht!