uitmarkt amsterdam

UITmarkt Amsterdam

Augustus | Jaarlijks vindt in Amsterdam de aftrap plaats van het nieuwe culturele seizoen: de Uitmarkt in Amsterdam.

De Uitmarkt is de opening van het nationale culturele seizoen.

UITmarkt Amsterdam

De vele culturele instellingen geven in Amsterdam tijdens het laatste weekeinde van augustus podium aan een veelzijdig, kleurrijk en divers cultureel programma. De vele culturele instellingen op en rondom het Museumplein en Leidseplein geven in het laatste weekeinde van augustus podium aan een veelzijdig, kleurrijk en divers cultureel programma.

Tijdens het driedaagse cultuurevenement krijgen bezoekers een uitgebreid voorproefje van alles dat op de culturele agenda staat voor het nieuwe seizoen. Veel aandacht is er voor nieuw talent en diversiteit. Cultuur is voor iedereen en is ook terug te zien in de programmering.

Bekijk het programma van de UITmarkt

De Uitmarkt biedt een laagdrempelig inspirerend platform voor iedereen die kennis wil maken met alles wat het nieuwe culturele seizoen te bieden heeft. Het is een gratis toegankelijk evenement met honderden voorproefjes in alle genres van het rijke culturele aanbod.

Locatie UITmarkt

De UITmarkt wordt gehouden op en rondom het Museumplein en Leidseplein in Amsterdam.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs