StringWood Festival

In februari vindt het StringWood Festival plaats in Openhof Kerk in Katwijk aan de Rijn. Dit festival heeft veel te bieden aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars. In een ontspannen sfeer voert het StringWood Ensemble de bezoekers mee door prachtige muziek en maakt het publiek kennis met thematisch opgezette concerten.

StringWood Festival

Dit mini-festival heeft veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars. In een ontspannen sfeer voeren wij de bezoekers mee door prachtige muziek en maken zij kennis met thematisch opgezette concerten. Het StringWood Ensemble heeft als doelstelling met dit festival het lokale publiek op een andere manier in aanraking te brengen met klassiek muziek. In een toegankelijke en creatieve context combineren wij bekende en onbekende klassieke muziek tot een voor het publiek ‘andere’ ervaring.

Het StringWood Ensemble is een ensemble van jonge getalenteerde musici afgestudeerd aan de meest prestigieuze conservatoria van Europa. Wij studeerden in Den Haag, Maastricht, Düsseldorf Freiburg, Londen en Brussel. Onze solistische kwaliteiten bundelen wij in gepassioneerd samenspel op Nederlandse en buitenlandse podia.

Locatie StringWood Festival

De Openhof Kerk
Rijnstraat 18
2223 EE Katwijk aan de Rijn

Bezoek de website

Aankomende evenementen