Into the woods

Into the Woods Festival

September | Laat je zintuigen prikkelen!

Laat je zintuigen prikkelen, dans met boskabouters en geniet van artiesten uit binnen- en buitenland bij Into the Woods Festival.

Into the Woods Festival

Het bos lonkt, het zonnetje schijnt dus het is weer tijd voor het Into The Woods Festival in Amersfoort! Het festival vindt plaats op één van de mooiste (en onbekendste) locaties die Nederland kent. Midden in de bossen en centraal in Nederland ligt het openluchttheater van Amersfoort. Dit Bos theater is het decor van het Into The Woods Festival.

Artiesten uit binnen- en buitenland, dansende boskabouters en geuren van verse blaadjes uit de bomen. Verdwaal op het festival, geniet van de muzikale invulling en de ruimte om je (andere) zintuigen te laten prikkelen. Op Into the Woods zijn zes officiële podia: het Beukenbos, de Takkenstage, de Stekplek, Into the Groove, de Bosspot en de Champagneria. Elke stage heeft zijn eigen sound, unieke sfeer en een intiem karakter.

Locatie Into the Woods Festival

Diep in het bos
Amersfoort

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs