Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is een jaarlijks evenement in februari. Gluren bij de Buren tovert huiskamers om tot tijdelijke podia voor lokaal talent!

Gluren bij de Buren is er om iedereen de kans te geven om zijn of haar podiumkunsten te tonen. Gluren bij de Buren is er voor de Rapper, de dichter, balletdanser tot theatermaker. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. bij Gluren bij de buren zetten ze iedereen graag in de (huiskamer)spotlights.

Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren maakt buurten gezelliger. Elk optreden is een co-creatie tussen gastheer/-vrouw en act. Gezamenlijk creëren zij een uniek feestje, waarbij de omliggende buurt wordt betrokken en geënthousiasmeerd. In een intieme setting staat de koffie klaar en heeft de act direct contact met zijn publiek. Met de optredens willen we drempels tot ontmoeting verlagen en bijdragen aan een prettige woonomgeving met goede sociale contacten, in alle wijken van de deelnemende gemeenten.

Gluren bij de Buren helpt podiumkunstenaars om hun skills verder te ontwikkelen. Gluren bij de Buren wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk.

Jaarlijks zijn er ruim 1300 gratis toegankelijke mini-podia in Nederland!

Locaties Gluren bij de Buren

Gluren bij de buren is in heel Nederland!

Bezoek de website

Locatie Gluren bij de Buren

Aankomende evenementen