Dutch Design Week

Dutch Design Week

Oktober | Ga eens naar de Dutch Design Week in Eindhoven!

Dutch Design Week Eindhoven is het grootste designevenement in Noord-Europa en presenteert werk en concepten van meer dan 2.600 ontwerpers aan meer dan 355.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Dutch Design Week

Bekijk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven met eigen ogen hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. De deuren naar de toekomst staan open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie. Tevens met avondprogramma.

In totaal zijn er tijdens het Dutch Design Week meer dan 450 evenementen, exposities, workshops, seminars, food en feesten.

Dutch Design Week is op 110 locaties!  

Locaties Dutch Design Week

Ontdek het nieuwste dat design te bieden heeft met een tour van Dutch Design Week. Een rondleiding geeft je een kijkje in de toekomst, inspiratie, de nieuwste trends en netwerkmogelijkheden. Alle rondleidingen worden begeleid door een deskundige ontwerpgids.  Routes en locaties zijn jaarlijks beschikbaar vanaf september.

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs