Dagje uit arrangementen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste arrangementen!

Ben je op zoek naar dagje uit arrangementen? In heel Nederland zijn mogelijkheden bij de vleet. Waar je ook naar op zoek bent, hier vindt je ongetwijfeld één of meerdere dagje uit arrangementen van jouw gading. Boek bijvoorbeeld een sportief arrangement met karten en lasergamen of juist een romantisch arrangement met een hotel inclusief diner. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden, hieronder lees je er nog enkele meer.

Romantisch dagje uit arrangementen

Vrijwel elk hotel biedt wel één of meerdere mogelijkheden voor een dagje uit arrangement. In Bergen in de provincie Noord-Holland vindt je bijvoorbeeld Hotel anno 1900. Dit is een gezellig en erg knus familiehotel op een prachtige locatie.

Je kunt één of meerdere overnachtingen in dit hotel combineren met een arrangement. Er is bijvoorbeeld een fietsarrangement, waarbij je onder andere een overnachting combineert met lunch en fietsroutekaarten en natuurlijk enkele tips voor de omgeving.

Hotel Bed By The Sea in Zeeland biedt een speciaal ‘romance by the sea’ arrangement aan. Je boekt hier een hotelovernachting waarbij je een echte jacuzzi op de kamer heeft, ook treft je er een lekkere fles wijn of champagne aan. Ook staan er rozen op de kamer en zijn er rozenbladeren op het bed gestrooid. Je ziet het, er zijn verschillende romantisch dagje uit arrangementen!

Sportieve arrangementen

Er zijn in Nederland ook vele sportieve arrangementen te boeken. Kom bijvoorbeeld eens langs bij Kartbaan Oldenzaal. Hier kun je namelijk terecht voor bijvoorbeeld een arrangement voor kinderen, waarbij het karten gecombineerd wordt met ranja en lekkere patat.

Ook is er een langer durend arrangement voor volwassenen, het karten wordt hier gecombineerd met een ontvangst met thee en koffie en na afloop een prijsuitreiking en barbecue.

Heb je meer zin in paintballen? Dan zit je voor een leuk arrangement goed bij Eendracht Adventures in Wieringerwaard. Dit is een uitdagend outdoorpark waar jong en oud terecht kunnen voor bootcamp en paintball. Er is een open terrein met wel zeven speelvelden en er zijn verschillende arrangementen te boeken inclusief en exclusief consumpties, barbecue, en meer…

Je lees het, mogelijkheden voor dagje uit arrangementen genoeg!

Andere mogelijkheden

Staat het arrangement van jouw keuze er nog niet tussen? Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Er is altijd iets te doen in Nederland!