WonderWorks Orlando

WonderWorks Orlando

WonderWorks Orlando begon als een Top Secret onderzoekslaboratorium op een afgelegen eiland in de Bermuda Driehoek. Zoals de legende heeft het, ‘s werelds grootste wetenschappers – onder leiding van professor Wonder – de taak gekregen van het creëren van een kunstmatige tornado en het benutten van de kracht ervan.

Tijdens dit experiment ging iets mis en de kracht van de tornado werd ontketend in heel het laboratorium. Dit zorgde voor een wervelende draaikolk die sterk genoeg was om het laboratorium te op te lichten van de fundatie.

Het werd duizenden mijlen meegenomen en landde ondersteboven op de top van een bakstenen magazijn in Orlando, Florida. Opmerkelijk is dat alle experimenten intact en functioneel bleven.

WonderWorks Orlando alles staat op zij kop

Wanneer u het gebouw binnenkomt, staat alles nog op zijn kop. Om deel te nemen in het plezier, moet je omgekeerd kijken. Stap binnen in de inversie tunnel die u omkeert en de reis naar boven kan beginnen.

Als je eenmaal goed bent uitgelijnd voor je avontuur, het plezier met de familie wacht op je met meer dan 100 exposities. Maak WonderWorks Orlando een onderdeel van al je activiteiten op de lijst van dingen te doen in Orlando. Wil je meer weten over Florida? Kijk dan op wat te doen in Florida.