Weekendje weg wellness

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste ideeën voor een weekendje wellness!

Weekendje weg wellness. Wilt u de stress van uw dagelijkse werk van u af schudden en een tijdje heerlijk relaxen? Dan is een weekendje weg wellness wat u zoekt!

Bent u wel toe aan wat rust en ontspanning?

Boek lekker met een vriendin of uw partner een weekendje weg wellness en combineer een dagje in de sauna of een beautycenter met een luxe overnachting bij een hotel. Dat is nog eens genieten!

Weekendje weg wellness in Utrecht

Wat is er nu een beter idee dan een weekendje weg combineren met wellness? Er zijn verschillende hotels met wellness faciliteiten zoals een sauna, Turks stoombad en een zwembad. Sommige hotels hebben zelfs een eigen beautycenter! Wilt u als herboren terugkomen van een weekendje weg wellness? Boek dan bijvoorbeeld eens bij Mitland Hotel Utrecht. Dit prachtige hotel biedt u alles op wellness gebied dat u kunt bedenken. Uiteraard is er een zwembad, maar daarnaast kunt u hier gratis gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad.

Ook zijn er verschillende bubbelbaden en zonnebanken die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Een goede keuze voor uw weekendje weg wellness!

Heerlijk relaxen in Overijssel

Is de Randstad u te ver weg en wilt u liever ergens in Overijssel genieten van een weekendje weg wellness? Dan bent u bij Aparthotel Delden aan het juiste adres. Dit is het misschien wel het meest complete wellnesscentrum van heel Twente. U kunt hier terecht voor een compleet pakket aan sauna- en wellness faciliteiten. Er worden hier talloze beautybehandelingen aangeboden, zoals

  • Rasul-behandelingen
  • Hamam-behandelingen
  • Manicure
  • Voetverzorging

Ook de heren worden hier niet aan hun lot overgelaten, er zijn speciale behandelingen ‘for him’. Ook kunt u hier kiezen uit verschillende massages, om de stress uit uw lichaam te verdrijven. Er zijn verschillende sauna’s waaronder een infraroodsauna, een Finse sauna en een Steamy sauna. Voor ieder wat wils dus om heerlijk te ontspannen!

Op zoek naar iets anders?

Staat het weekendje weg wellness van uw keuze hier nog niet tussen? Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Door heel Nederland vindt u verschillende hotels waar u ook terecht kunt in een sauna of zelfs kunt genieten van beauty behandelingen.