Weekendje weg Nederland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste tips voor een weekendje weg!

Op deze website vindt u allerlei leuke uitjes en mogelijkheden. Of u nu een weekendje weg wilt in Nederland met uw partner of bijvoorbeeld juist met het gezin zoekt, u heeft altijd wel keuze uit verschillende hotels.

Boek een romantisch hotel

Op zoek naar een mooi hotel in Amsterdam voor een weekendje weg? Hotel The Toren is een echte aanrader. Dit hotel heeft 38 comfortabele, stijlvolle en unieke hotelkamers. Alles en iedereen in dit hotel is er op gericht om u te laten ontspannen. Daarnaast is het de ideale uitvalsbasis bij een bezoekje aan de stad Amsterdam.

U vindt het hotel namelijk aan de voet van de Westertoren, aan de Keizersgracht. Op loopafstand vindt u de bekende Jordaan en het indrukwekkende Anne Frank Huis. Daarnaast bent u ook in vijf minuten lopen bij De Dam en de bekende winkelstraten. Zin in een museumbezoek?

Met een korte tramrit bent u ook zo op het Museumplein! Als u een echt onvergetelijke beleving wilt, dan boekt u nu uw weekendje weg Nederland bij The Toren!

Weekendje weg Nederland met de familie

Natuurlijk kunt u niet alleen een weekendje weg Nederland met uw partner, ook met het hele gezin of zelfs de hele familie is het een echte aanrader! Wilt u in Groningen bijvoorbeeld een weekend overnachten met een grote groep, dan kunt u terecht bij De Postwagen.

Hier vindt u een wel héél bijzondere groepsaccommodatie. Deze accommodatie bestaat namelijk uit verschillende oude legerwagons die staan opgesteld rondom een zaal. Elke legerwagon biedt slaapruimte aan zes personen, in totaal kunnen er dus wel zo’n 60 personen overnachten.

Ook zijn er talloze faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een compleet ingerichte keuken, sanitaire voorzieningen, een bar met tapinstallatie en verschillende outdoor speelveldjes? Gegarandeerd een heerlijk weekendje weg Nederland met familie!

Andere mogelijkheden voor een leuk weekend

Geen zin om bij een van bovenstaande mogelijkheden te overnachten? Dat is niet erg, er zijn nog veel meer mogelijkheden. In heel Nederland zijn leuke hotels, groepsaccommodaties, bed & breakfasts en nog veel meer te vinden voor uw weekendje weg.