Weekendje weg met kids

Op Wat te doen vandaag geven wij je leuke tips voor een weekendje weg met uw kids!

Weekendje weg met kids. Bij een weekendje weg denkt u vaak alleen aan een romantisch weekend met uw partner. Maar heeft u ook weleens zin in een lekker weekendje weg met kids? Er zijn echt niet alleen mogelijkheden die leuk zijn voor volwassenen, ook voor de kids is er van alles mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heel avontuurlijk uitje naar Safaripark Beekse Bergen?

Op zoek naar een weekendje weg met de kinderen?

Of trakteer de kinderen eens op een heel weekend attractiepark in Slagharen. Zeker weten dat ze graag met u op pad willen!

Avontuurlijk weekendje weg met kids

Bent u wel in voor een heel avontuurlijk weekendje weg? Dan is Safaripark Beekse Bergen wat u zoekt! Dit prachtige dierenpark heeft ook fantastische mogelijkheden om te overnachten, er direct naast ligt namelijk een vakantiepark.

Hier kunt u overnachten op verschillende manieren, onder meer in een blokhut, chalet of bijvoorbeeld een jungalow. In Safaripark Beekse Bergen kunt u op verschillende manieren Afrika beleven. Bewonder de diverse diersoorten in hun natuurlijke omgeving, zoals olifanten, giraffes, leeuwen en apen. Het dierenpark kan op verschillende manieren ontdekt worden, met de:

  • autosafari
  • bussafari
  • wandelsafari

Alle safari’s zijn inbegrepen bij de toegangsprijs van het park en met elke safari ontdekt u weer andere dieren. Absoluut een bezoekje waard als u op zoek bent naar een weekendje weg met kids!

Een weekend lang spelen

Wilt u de kinderen echt een onvergetelijk weekend bieden? Dan regelt u nu een overnachting bij Attractiepark Slagharen. Voor spannende attracties bent u hier aan het juiste adres. Het is een van de leukste pretparken van Nederland die u zeker niet wilt missen. Er zijn in het park zo’n veertig attracties te vinden, waaronder de Thunder Loop achtbaan en de Free Fall.

De wat kleinere kinderen kunnen zich wel vermaken in de Magic Bikes en maak ook eens een ritje met de monorail over een gedeelte van het park. Door al die attracties hebben de kinderen aan één dag nog niet genoeg, als u nu een overnachting boekt voor het bijgelegen vakantiepark bent u verzekerend van een mooi weekendje weg met kids! U kunt er overnachten in onder andere wigwams en lodges. Wie weet tot ziens!

Andere mogelijkheden voor een uitje met de kids

Op zoek naar nog een ander weekendje weg met kids? Dat kan natuurlijk. Op onze website heeft u de keuze uit vele tientallen leuke mogelijkheden.