Weekendje weg met kids

Op Wat te doen vandaag geven wij je leuke tips voor een weekendje weg met uw kids!

Bij een weekendje weg denk je vaak alleen aan een romantisch weekend met je partner. Maar heb je er ook weleens aan gedacht om een lekker weekendje weg met kids te gaan? Er zijn echt niet alleen mogelijkheden die leuk zijn voor volwassenen, ook voor de kids is er van alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel avontuurlijk uitje naar Safaripark Beekse Bergen?

Of trakteer de kinderen eens op een heel weekend attractiepark in Slagharen. Zeker weten dat ze graag met u op pad willen!

Avontuurlijk weekendje weg met kids

Ben je wel in voor een heel avontuurlijk weekendje weg? Dan is Safaripark Beekse Bergen wat u zoekt! Dit prachtige dierenpark heeft ook fantastische mogelijkheden om te overnachten, er direct naast ligt namelijk een vakantiepark.

Hier kun je overnachten op verschillende manieren, onder meer in een blokhut, chalet of bijvoorbeeld een jungalow. In Safaripark Beekse Bergen kun je op verschillende manieren Afrika beleven. Bewonder de diverse diersoorten in hun natuurlijke omgeving, zoals olifanten, giraffes, leeuwen en apen. Het dierenpark kan op verschillende manieren ontdekt worden, met de:

  • autosafari
  • bussafari
  • wandelsafari

Alle safari’s zijn inbegrepen bij de toegangsprijs van het park en met elke safari ontdek je weer andere dieren. Absoluut een bezoekje waard als u op zoek bent naar een weekendje weg met kids!

Een weekend lang spelen

Wil je de kinderen echt een onvergetelijk weekend bieden? Dan regelt u nu een overnachting bij Attractiepark Slagharen. Voor spannende attracties ben je hier aan het juiste adres. Het is een van de leukste pretparken van Nederland die je zeker niet wilt missen. Er zijn in het park zo’n veertig attracties te vinden, waaronder de Thunder Loop achtbaan en de Free Fall.

De wat kleinere kinderen kunnen zich wel vermaken in de Magic Bikes en maak ook eens een ritje met de monorail over een gedeelte van het park. Door al die attracties hebben de kinderen aan één dag nog niet genoeg, als je nu een overnachting boekt voor het bijgelegen vakantiepark ben je verzekerend van een mooi weekendje weg met kids! Je kunt er overnachten in onder andere wigwams en lodges.

Andere mogelijkheden voor een uitje met de kids

Als je een weekendje weg plant met de kids, kies dan voor bestemmingen die zowel leerzaam als vermakelijk zijn.

Bezoek musea met interactieve tentoonstellingen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, zoals wetenschapsmusea of kindermusea, waar je spelenderwijs kunt leren. Buitenactiviteiten, zoals een trip naar de dierentuin of een natuurpark, zijn ook altijd een groot succes. Deze plekken bieden je kinderen de kans om de natuur te verkennen en meer te leren over de wereld om hen heen. Kies ook voor accommodaties met kindvriendelijke voorzieningen, zoals speeltuinen of zwembaden.

Zo heb je altijd iets leuks te doen, zelfs als je het terrein niet verlaat, en maak je je weekendje weg onvergetelijk voor het hele gezin!