Weekend weg

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor een weekend weg.

Weekend weg. Wie heeft er nu af en toe geen behoefte aan lekker een weekend weg? Gelukkig zijn daarvoor talloze mogelijkheden, er is echt voor ieder wat wils. Wil je even lekker weg in eigen land? Of dacht je bijvoorbeeld meer aan een stedentripje naar een buitenlandse stad? Of ontdek eens een Nederlandse stad waar je nog nooit geweest bent.

Boek een heerlijke hotelovernachting

Bij een weekend weg hoort natuurlijk een overnachting, het liefst natuurlijk meerdere! Maak er direct een lang weekend van en ga vrijdag al op pad en kom zondagavond of maandag pas terug. Nederland biedt talloze hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Of je nu op zoek bent naar een romantisch hotel voor z’n tweetjes of juist op zoek bent naar een gezellig familiehotel, je hebt een ruime keuze.

Gezellig dagje uit

Er zijn in ons land vele opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan een museum, theater of dierentuin? In welk deel van het land je ook bent, voor deze activiteiten kun je overal terecht. Zoek je bijvoorbeeld een leuk theater in de buurt? Op de website Theaters in Nederland vindt je ongetwijfeld wat je zoekt.

Meer zin in een bezoekje aan de dierentuin, bijvoorbeeld met het hele gezin? In het noorden van het land bevindt zich het avonturenpark WILDLANDS een aanrader voor jong en oud. In deze prachtige dierentuin in Drenthe vindt je heel veel dieren, waaronder giraffes, olifanten, pinguïns en leeuwen. Ook is er een grote speeltuin, een groot avontuur voor kinderen.

Andere leuke dierentuinen

Andere leuke dierentuinen in Nederland zijn Dolfinarium Harderwijk, Aqua Zoo Friesland, Diergaarde Blijdorp en Safaripark Beekse Bergen. Ook op musea gebied biedt Nederland een ruime keuze, bezoek het Rijksmuseum in Amsterdam of ga je voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen?

Boek uw weekend weg

Er zijn online ook verschillende sites te vinden waar je kunt bieden op een weekendje weg. Je kent waarschijnlijk Vakantieveilingen wel. Hier kun je bieden op verschillende weekendjes en dagjes weg. Van hotelovernachtingen tot sauna-arrangementen en van dierentuinkaartjes tot concertkaartjes, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er hier veilingen voor.

Mogelijkheden genoeg voor een lekker weekend weg!