Wat te doen op feestdagen

Wat te doen tijdens de feestdagen. U bent op de juiste website beland! Er zijn verschillende feestdagen in Nederland waarop iedereen of alleen schoolgaande kinderen en studenten vrij zijn. Denk aan bijvoorbeeld Pasen en Kerst maar ook aan Hemelvaartsdag.

Wat wil je doen tijdens de feestdagen?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]

Op zoek naar de leukste uitjes tijdens de feestdagen?

Daarnaast zijn er nog een aantal feestdagen waarop geen vrij wordt gegeven, zoals Valentijnsdag en Sinterklaas. Of u nu vrij bent of niet, vaak is het wel leuk om er tijdens zo’n feestdag even op uit te gaan. Bekijk hieronder een aantal leuke mogelijkheden!

Een weekendje weg tijdens de feestdagen

feestdagen bed breakfast de oude molensteen drentheVrijwel elke feestdag leent zich er goed voor om er eens een lekker weekendje op uit te gaan. Veel feestdagen zoals Pasen en Pinksteren vallen altijd rond het weekend, een ideaal moment dus voor een leuk weekendje weg. Boek bijvoorbeeld eens een van de leuke bed & breakfasts die er in heel Nederland te vinden zijn. In Drenthe kunt u bijvoorbeeld terecht bij Bed & Breakfast “De Oude Molensteen”.

Deze b&b vindt u in Eelde, een gezellig dorpje. U kunt hier overnachten in een sfeervolle en gezellige kamer en u kunt er genieten van heerlijke Drentse lekkernijen. Het is de ideale uitvalsbasis als u een mooie fietsroute wilt volgen, maar ook de stad Groningen ligt vlakbij. De Oude Molensteen is een perfect plekje als u tijdens de feestdagen ongestoord wilt genieten van het Drentse leven.

Dagje weg met een groep

feestdagen postwagen groepsaccommodatieZin om met een hele groep weg te gaan? Ook daarvoor zijn mogelijkheden genoeg. Of u nu met een vriendengroep of bijvoorbeeld een grote familie weg wilt, in Groningen en omstreken is de groepsaccommodatie van De Postwagen wat u zoekt. Verwacht hier geen gewone ‘kampeerboerderij’, u kunt hier overnachten in zes oude legerwagons van het Russische leger.

Deze wagons staan opgesteld rondom een zaal waar u kunt ontbijten maar ook ‘s avonds kunt feesten. Er zijn uitgebreide faciliteiten met onder andere een bar met tapinstallatie, een compleet ingerichte keuken, uiteraard sanitaire voorzieningen en rondom de wagons zijn verschillende speelveldjes. Met deze groepsaccommodatie bent u verzekerd van een heerlijk weekendje weg tijdens de feestdagen!

Zin in een ander uitje?

Staan het uitje van uw keuze nog niet bij bovenstaande opties? Dat kan natuurlijk. Gelukkig biedt onze website talloze mogelijkheden voor uitjes tijdens de feestdagen.