Wat te doen met Valentijnsdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste en de meest romantische uitjes voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om de liefde aan jouw vriend, vriendin, man of vrouw te tonen. En hoe kan dat nu beter dan door samen wat leuks te gaan doen? Wat ga jij doen dit jaar met Valentijnsdag? Als je zelf nog niets bedacht hebt vindt je hieronder een aantal leuke uitjes met Valentijn voor jou uitgelicht.

Wat is te doen met Valentijnsdag

Valentijnsdag is uitermate geschikt dus om er een lekker avondje of zelfs heel weekend uit van te maken! Hieronder alle informatie.

Lekker uit eten met Valentijnsdag

Natuurlijk, op Valentijnsdag kun je natuurlijk romantisch uit eten gaan met z’n tweetjes. Ook dit jaar zijn er in verschillende restaurants weer speciale Valentijn-arrangementen samengesteld, maar natuurlijk kun je ook zonder speciaal arrangement in veel restaurants terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van restaurant De Postwagen om het Groningse Tolbert? De Postwagen heeft een schitterende, volledig nieuwe restaurantzaal waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten.

In Limburg kun je bijvoorbeeld terecht bij:

Zoek je een restaurant in Amsterdam om te dineren met jouw Valentijn, bekijk dan eens deze pagina met restaurants. In restaurant Humphreys kun je op een ontspannen en gezellige manier heerlijk eten, ook nog eens voor een prima prijsje.

Graag tot ziens met Valentijnsdag!

Romantisch overnachten?

Wil je er niet alleen een romantische Valentijnsdag van maken, maar direct een romantisch Valentijns weekend? Waarom boek je dan niet één of meerdere hotelovernachtingen bij een gezellig hotel? Waar je ook bent in Nederland, van Groningen tot Limburg, overal zijn talloze hotels waar je tijdens Valentijnsdag terecht kunt voor een romantisch arrangement.

Bekijk onze pagina over Overnachtingen en vind allerlei leuke en mooie hotels en andere weekendjes weg, of neem een kijkje bij onderstaan de hotels:

  • Valentijn Arrangementen Boek een Valentijns arrangement bij een hotel
  • Valentijns arrangementen Verras je Valentijn met een paar romantische dagen weg en boek een Valentijn Arrangement. Geniet van romantische extra’s zoals een luxe hotelkamer, glas bubbels en late check-out.
  • Bieden op hotelkamers Overnacht goedkoop in de mooiste hotels, bied mee op hotelkamerveiling.nl
  • Last minute genieten Last minute genieten bij Fletcher Hotels
  • Boek het Verrassingshotel Zin in een totale verrassing? Boek dan een Verrassingshotel via Fletcher

Avondje naar het theater?

Gezellig naar het theater op Valentijnsdag? Op 14 februari kun je bij verschillende theaters terecht. Voor een handig overzicht van alle theaters kijk je op de website Theaters in Nederland. Heb je bijvoorbeeld zin in een leuke musical?

Andere uitjes tijdens Valentijnsdag

Staat het uitje van jouw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van jouw keuze voor andere mogelijkheden. Voor je het weet heb je iets leuks gevonden om te doen op Valentijnsdag!

De leukste uitjes tijdens Valentijnsdag vindt je hier!