Dagje uit naar Middelburg

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes in Middelburg!

Wat te doen in Middelburg. Als hoofdstad van de provincie is het sfeervolle Middelburg een stad waar Zeeland trots op is. De mooie historische gebouwen, de vele winkels en de sterk vertegenwoordigde horeca vormen een attractie op zich.

Wat is er allemaal te doen in Middelburg?

Bij goed weer kunt u ervoor kiezen om de stad vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Zo kunt u Middelburg te voet doorkruisen, maar ook met een paardentram of rondvaartboot.

Bezienswaardigheden

Middenin het schitterende centrum van Middelburg staat de monumentale Abdijtoren de Lange Jan. Deze opvallende toren is ruim 90 meter hoog en het uitzicht vanaf de toren is adembenemend. Op heldere dagen kunt u vanaf deze toren zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien!

Visit Middelburg

UITagenda Middelburg

Er is echt van alles te doen in Middelburg.  Op de UITagenda van Middelburg vind je alles wat er te doen is. Wilt u naar de film, naar het theater, wilt u een workshops doen of naar een concert, Middelburg heeft het.

Uitje Mosselfeest

Elke zomer in de maand juli vindt het Mosselfeest plaats in Middelburg. Tijdens dit driedaagse festival kunnen horecagasten genieten van een grote diversiteit aan mossel- en andere zeevruchtgerechten. Gezellige live-muziek in de straten en optredens van allerlei straatartiesten maken het feestelijke plaatje compleet.

Het mag duidelijk zijn; voor sfeervol stappen, naar hartenlust shoppen en Bourgondisch tafelen ga je naar Middelburg!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl