Dagje uit naar Middelburg

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes in Middelburg!

Als hoofdstad van de provincie is het sfeervolle Middelburg een stad waar Zeeland trots op is. De mooie historische gebouwen, de vele winkels en de sterk vertegenwoordigde horeca vormen een attractie op zich.

Wat is er allemaal te doen in Middelburg?

Bij goed weer kunt u ervoor kiezen om de stad vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Zo kunt u Middelburg te voet doorkruisen, maar ook met een paardentram of rondvaartboot.

Welkom in Middelburg

Wees welkom in Middelburg! Middelburg is een stad vol met de leukste en gezelligste terrassen, ga op ontdekkingstocht in de Abdij of ga lekker wandelen of fietsen door de stad of door de natuur! Fiets langs een paar musea voor een culturele dag door Middelburg.

Bezienswaardigheden

Middenin het schitterende centrum van Middelburg staat de monumentale Abdijtoren de Lange Jan. Deze opvallende toren is ruim 90 meter hoog en het uitzicht vanaf de toren is adembenemend. Op heldere dagen kunt u vanaf deze toren zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien!

Visit Middelburg

UITagenda Middelburg

Er is echt van alles te doen in Middelburg. Op de UITagenda van Middelburg vind je alles wat er te doen is. Wilt u naar de film, naar het theater, wilt u een workshops doen of naar een concert, Middelburg heeft het.

Uitje Mosselfeest

Elke zomer in de maand juli vindt het Mosselfeest plaats in Middelburg. Tijdens dit driedaagse festival kunnen horecagasten genieten van een grote diversiteit aan mossel- en andere zeevruchtgerechten. Gezellige live-muziek in de straten en optredens van allerlei straatartiesten maken het feestelijke plaatje compleet.

Het mag duidelijk zijn; voor sfeervol stappen, naar hartenlust shoppen en Bourgondisch tafelen ga je naar Middelburg!

Naast Middelburg zijn de dorpen Renesse, Tholen, Yerseke en Zierikzee ook leuk om te bezoeken!