Wat te doen in februari

Februari is soms een schrikkeljaar, 1 dag meer of minder maakt ons niet uit! In februari valt er van alles te beleven.

Februari is de mooiste maand van het jaar als je het aan verliefde stelletjes vraagt. Want het is de maand dat Valentijnsdag wordt gevierd! We nemen afscheid van de winter, het voorjaar komt eraan.  In februari is er van alles te doen in Nederland! Denkt u nou wat te doen in februari? Dan hebben wij hier leuke suggesties voor je.

Wat te doen in februari

Het wordt voorjaar! We willen weer naar buiten, we willen de tuin in en zien de lammetjes in de wei en komen de bronstige zwijnen in het bos tegen. De eerste vakantie van het jaar komt eraan, tijdens deze voorjaarsvakantie gaan Nederlanders graag op skivakantie. Maar in Nederland is er ook veel te beleven!

ABN AMRO World Tennis Tournament

Een heel leuk uitje voor sportievelingen onder ons is het ABN AMRO World Tennis Tournament. ABN AMRO World Tennis Tournament is de thuisbasis van één van de grootste indoor tennistoernooien ter wereld. Tijdens het toernooit komen duizenden tennisfans die voor de beste tennissers ter wereld in komen.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland.

Lees alles over het ABN AMRO World Tennis Tournament

Valentijnsdag

In februari is het weer zover! Het is de maand van de liefde. 

 

 

Uiteraard zijn er nog veel meer uitje om in de februari naar toe te gaan! Kijk bijvoorbeeld bij de uitjes voor een perfecte dagje of weekendje uit!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl