De leukste uitjes in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch? De stad bij uitstek voor watersport, maar er is zoveel meer te beleven in Den Bosch.
 
De leukste evenementen in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch? De stad bij uitstek voor evenementen, maar er is zoveel meer te beleven in Den Bosch.
 
Wat te doen in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. ‘s-Hertogenbosch, door de meeste mensen Den Bosch genoemd, kunt u vinden in de provincie Noord-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en er wonen zo’n 150.000 mensen.

Sint jansKathedraal Den BoschDen Bosch kent verschillende leuke en interessante bezienswaardigheden. Wat bijvoorbeeld te denken van de Sint Janskathedraal?

Dit prachtige bouwwerk vindt u aan de rand van het centrum en het is een echte blikvanger. Ook het Stadhuis van Den Bosch mag er zijn, deze vindt u aan de Markt.

Daarnaast vindt u in de stad ook enkele musea, waarvan het Noordbrabants Museum waarschijnlijk de bekendste is. Dit museum is gevestigd in een 18e eeuw stadspaleis. U kunt er tentoonstellingen bezoeken op het gebied van cultuur, geschiedenis en kunst.

Weekendje weg in Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Den Bosch is zeer geschikt om er een lekker weekendje weg van te maken. Een dagje is hier echt niet genoeg! Dus boek nu direct een hotel en plan uw weekendje weg. Enkele mogelijkheden:

  • Last minute genieten
  • Alle hotels voor €30
  • Online uw hotel reserveren voor de laagste prijs
  • Hotel acties, tot wel 70% korting
  • Boek de leukste stedenhotels

Ook Stadshotel Jeroen is een aanrader in Den Bosch. Dit is een klein en sfeervol hotel in de binnenstad. Hier geniet u nog echt van een Bourgondisch verblijf met een ongedwongen en persoonlijk karakter. Het hotel is vernoemd naar de bekende Jeroen Bosch, hét boegbeeld van de stad.

Dagje uit met de kids in Den Bosch

Ballorig Den BoschWat te doen in Den Bosch. Wilt u een dagje met de kinderen uit naar Den Bosch, dan is Ballorig ‘s-Hertogenbosch een tip! Dit is een waar speelparadijs voor kinderen van o tot en met 12 jaar. Voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar oud is er een speciale afgeschermde speelruimte.

De andere kinderen kunnen los gaan in de speeltoestellen. Klimmen, klauteren, glijden, springen en wat al niet nog meer. Bij Ballorig is het altijd feest!

Nog meer leuke ideeën en tips