Wat te doen in Castricum

Ga een dag naar Castricum of Castricum aan Zee!

Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. In Castricum valt er genoeg te beleven en is een toeristisch dorp. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Castricum of Castricum aan Zee om te genieten van het strand, de zee en de natuurlijke omgeving!

Wat te doen in Castricum

Castricum heeft een prachtig natuurgebied waar je volop kunt wandelen of doorheen kunt fietsen. De duinen, het strand er is van alles te doen!

Uiteraard kun je ook gaan winkelen in het centrum. Het centrum van Castricum bied volop keuze aan winkels en restaurants en gezellige cafés. Geniet op het terras van een borrel met vrienden of ga er culinair op uit in een restaurant en laat u verassen door de kok!

Beleef het in Castricum

In de zomermaanden zijn er gezellige markten en braderieën in Castricum. Cultureel Centrum Geesterhage heeft een leuke programmering voor jong en oud! Maar ook het Uit je Bak Festival in het Willem de Rijkepark is een leuk uitje!

Castricum heeft de leuke activiteiten en mooie bezienswaardigheden! Bekijk ze allemaal.

Castricum aan Zee

Vlak bij Castricum en Bakkum is de strandopgang Castricum aan Zee. Castricum aan Zee ligt aan de Noordzee en midden in het Noord-Hollands Duinreservaat. Castricum aan Zee heeft verder geen inwoners of een boulevard. Je kunt aan Castricum aan Zee heerlijk genieten van de rust, ruimte en de prachtige natuur.

Wat te doen in Castricum

Tijdens de zomermaanden is het een drukte van belang op het strand. Je kunt dan ook op het strand sportief en actief bezig zijn en genieten bij de horeca gelegenheden van een hapje en een drankje.

Verblijf je langer in Castricum? Ga dan ook zeker even naar Heemskerk, Egmond aan de Zee of richting Alkmaar.