Wat te doen in Beverwijk

Bezoek Beverwijk!

Beverwijk is een stad in de provincie Noord-Holland. Beverwijk ligt vlak naast Heemskerk en behoort in de gemeente Midden Kennemerland.

Wat te doen in Beverwijk

Beverwijk kent iedereen van De Bazaar Beverwijk. De Bazaar is ieder weekend geopend en heeft tal van boetieks, kramen, restaurants en winkels. Bazaar Beverwijk is een uitje op zich en vooral voor winkelliefhebbers ‘The Place to Be’

Lees alles over De Bazaar

bazaar beverwijk

Maar Beverwijk heeft natuurlijk veel meer dan alleen De Bazaar. In museum Kennemerland kom je alle te weten over de gemeente en de geschiedenis.

Bezoek de Sint-Agathakerk en de Grote Kerk in Beverwijk Deze prachtige kerken zijn prachtige bezienswaardigheden!

In het centrum van de stad tref je naast een leuk aanbod aan winkels ook vooral veel gezelligheid. tijdens een braderie of markt zijn de terrassen ook geopend en kun je genieten van een lekkere lunch of diner.

Natuur en geschiedenis

Beverwijk ademt geschiedenis, deze zie je in het centrum maar ook in de natuur. Al fietsend of wandelend de natuur in van Beverwijk kom je langs diverse forten. De meeste forten behoren tot het Unesco Werelderfgoed. De vele routes nemen je niet alleen mee door Beverwijk maar je zult ook door de gemeenten om Beverwijk heen komen.

beverwijk

In het Kennemer Theater kunnen cultureel liefhebbers terecht. Het culturele aanbod is groot in Beverwijk! Voor jong en oud is er een mooie programmering en tevens zijn er exposities in het theater te zien van locale kunstenaars.

Evenementen in Beverwijk

Voor iedere doelgroep is er wel iets te doen in Beverwijk. Zo zijn er Zomeravond concerten in de Grote Kerk of kun je naar de bioscoop gaan voor de nieuwste films! Ook in de avonden is het gezellig in Beverwijk!

Ga er op uit in Beverwijk!