Hallo april

Hallo April! Dit jaar is er weer van alles te beleven in april!

Vanwege de huidige situatie zijn vele evenementen en festivals ook in maart helaas nog afgelast. Winkels mogen weer open en hopelijk gaan nu snel de horeca, theaters en de musea ook weer open!

Ga je er op uit? Houdt afstand, stay safe!  

Het is April! Deze maand is er weer van alles te beleven. zo is er onder andere Pasen deze maand, 1 april en de Koning is jarig. Denk je wat te doen in april? Wij vertellen het je graag!

Feestdagen

1 april staat voor de deur en daar horen de beste grappen bij. Wilt u nou graag veel lachen op deze dag kunt u naar een cabaret show gaan. op 1 april spelen onder andere Jochem Myjer, Theo Maassen en Freek de Jong. Je kan anders ook op de website van Theaters in Nederland een kijkje nemen voor een leuke voorstelling.

Bekijk alle uitjes

Ook valt Pasen vaak deze maand. Je kunt natuurlijk gezellig met je familie en/of vrienden samen brunchen en eieren zoeken maar je kunt er ook lekker op uit met z’n allen. Je kunt bijvoorbeeld naar verschillende Paasmarkten, of een paarvuur bewonderen in de avond of misschien naar het Noorden gaan en lekker wandelen bij de oude Hunebedden in Steenbergen. De keuze is reuze!

Laat het ons weten wat u deze Pasen doet door ons te taggen in uw Facebook bericht.

Evenementen

Op 27 april is het Koningsdag. Het is de dag dat onze Koning jarig is. Je kunt in uw dorp of stad natuurlijk over de Koningsdagmarkt lopen, maar u kunt natuurlijk ook naar Amersfoort gaan waar dit jaar de koning langs komt. In heel Nederland wordt Koningsdag gevierd! Overal is wel wat leuks te doen!

Bekijk alle leuke evenementen in april

Tulpenfestival

De gehele maand april kunt u naar het tulpen festival in Amsterdam. Een kleurrijk lint van honderdduizenden tulpen doorkruist de hoofdstad in de maand April. Amsterdam beleefd daarmee de vijfde editie van het TulpenFestival. Van Noord tot Zuidoost en van Oost tot Nieuw-West verlevendigen tulpen het straatbeeld. Ook in tuinen van veel musea en hotels zijn tulpen in alle soorten en kleuren te bewonderen.

Lees alles over het Tulpenfestival op hun website!

Profytodsd Tulpenfestival 2021

Coronaproof langs de tulpenvelden

Emmeloord – De organisatie van het Profytodsd Tulpenfestival heeft dit jaar een ‘coronaproof’ autoroute uitgezet van ongeveer 88 kilometer. Een prachtige autoroute langs de vele tulpenvelden die de Noordoostpolder rijk is. De Van Staveren autoroute is zoals gebruikelijk bewegwijzerd en te rijden van 16 april t/m 9 mei 2021.

Lees alles over het Profytodsd Tulpenfestival

The Passion

Ook een leuk evenement is The Passion. The Passion is ieder jaar ergens in Nederland gehouden! The Passion is al eens geweest in Groningen, Amsterdam en Dordrecht. The Passion verteld het verhaal van Jezus en zijn leven met veel muziek. Duizenden mensen lopen mee in de tocht en hebben allemaal zo hun redenen waarom dit voor hun zo belangrijk is.

Bekende acteurs en artiesten vertolken verschillende rollen van onder andere Maria, Judas en natuurlijk Jezus. Jaarlijks wordt The Passion ook uitgezonden op NPO1.

Lees hier alles wat je wilt weten over The Passion

Uiteraard zijn er nog veel meer uitje in de maand april te bedenken! Kijk bijvoorbeeld bij alle uitjes voor uw perfecte dagje uit!