Wat te doen in Amstelveen

Dagje uit naar Amstelveen!

Amstelveen is een plaats in de provincie Noord-Holland. Amstelveen grenst aan Amsterdam, Aalsmeer Uithoorn en ligt vlakbij Schiphol.

Wat te doen in Amstelveen

Bezoek musea in Amstelveen, ga winkelen in het Stadshart of trek de natuur in!

  • Museum Jan
  • Cobra Museum

Zijn leuke musea te bezoeken in Amstelveen. Cultuurliefhebbers kunnen in Amstelveen naar de De Amstelveense Schouwburg, het Poppentheater en P60. Ze bieden allen een grote diversiteit aan podiumkunsten voor jong en oud.

In Amstelveen zijn meerdere natuurparken. Je hebt De Braak, Bovenkerkerpolder, Koos Landwehrpark, het Meanderpark, het Broersepark, Elsenhove Speelboerderij, Jac. P.Thijssepark en in de Middelpolder. In de parken en bossen kun je er op uit met de kinderen en van alles ontdekken! Wandel over de paden en ontdek de flora en fauna! Ontdek ook de vele kunstwerken die door heel Amstelveen staan! Overal in Amstelveen kun je ze tegen komen!

Wat te doen in Amstelveen

Stadshart Amstelveen

In Stadshart Amstelveen kun je overdekt winkelen! Met maar liefst 200 winkels van zowel grote modeketens als kleinere boetiekjes vind je allemaal in Stadshart Amstelveen. Daarnaast kun je er heerlijk lunchen of uit eten gaan. En met een bioscoop en de schouwburg het poppodium in de buurt kun je tot in de late uurtjes goed toeven in Stadshart Amstelveen.

Dichtbij Amstelveen ligt Amsterdam. Pak de bus voor een dagje uit naar Amsterdam of ga richting Utrecht of Zuid -Holland.