Wat te doen als je je verveelt. Het is altijd vervelend als u niet weet wat u wilt doen. Voor sommigen is het een zegen om even niks te doen te hebben en voor anderen is het een plaag. Hieronder vindt u een aantal leuke dingen om wat te doen bij verveling.

Wat te doen bij verveling. Daarnaast kunt u ook onze uitjes en activiteiten pagina bekijken om inspiratie op te doen voor een leuke dag weg! Leuke evenementen om wat te doen bij verveling.

Wat te doen als je je verveelt?

Wat te doen als je je verveelt? Als u vandaag nog iets leuks wilt doen dan kunt u altijd terecht bij de agenda van Wat te doen | Vandaag. Hier vindt u een overzicht van evenementen waar u de vandaag en de komende week naar toe kunt in Nederland.

Online spelletjes

Naast de leuke spellen die u standaard op uw windows pc kunt vinden zijn er ook veel leuke spellen sites online te vinden. Wanneer u bijvoorbeeld “games” of “spellen” in Google typt dan vindt u een groot overzicht aan websites waar u één online spel kan spelen. Tegenwoordig kunt u ook veel spellen online spelen tegen andere mensen die zich ook vervelen. Enkele leuke websites voor online games zijn bijvoorbeeld Kongregate.com of ArmorGames!

Wanneer u zoekt op “multiplayer spelletjes “ of “vriendenspelletjes” dan vindt u veel spellen die u meteen online tegen andere mensen uit de hele wereld kunt spelen. Vaak kunt u hier ook klassieke spellen vinden als schaken en dammen.

Wat te doen als je je verveelt

Ons leven is tegenwoordig hectisch en druk genoeg. Het is daarom moeilijk voor te stellen dat je je verveelt. Echter, als je uit je werk of school komt, en het regent buiten pijpenstelen dan is de kans groot dat je op zoek gaat naar iets wat je kan doen als je je verveelt. Dus, wat te doen als je je verveelt?

Een optie is om online spelletjes te spelen. Er zijn letterlijk honderden sites die u een breed scala aan spellen bieden, en velen zijn gratis.

De keuze van deze spelletjes die je gratis online kan spelen is enorm. Ben je op zoek naar iets simpels? In dat geval zijn de fruit automaten spelletjes ideaal. Als je een fan bent van casino-achtige spellen zijn er ook vele andere soorten om uit te kiezen waaronder blackjack en poker.

Bordspellen

verveling-bordspelNaast online spellen kunt u ook een leuk bordspel met vrienden of familie spelen. Zo kunt u gezellig een potje Monopoly spelen. Dat heeft bijna iedereen wel in huis liggen. Het is dan ook niet voor niets het best verkochte bordspel ter wereld.

Hieronder vindt u nog een aantal populaire bordspellen ter inspiratie. Mocht u deze niet in huis hebben kunt u altijd langs uw lokale speelgoedwinkel of zoeken op Marktplaats om deze te kopen.

  • Risk
  • Scrabble
  • Levensweg
  • Kolonisten van Katan
  • Cluedo

Puzzels

verveling-puzzelBent u meer een puzzelaar? Zoek dan eens op het woord Sodoku, dit is een verslavende puzzel waar u door middel van het invullen van cijfers een puzzel moet oplossen. Verder kunt u in Google ook veel leuke kruiswoordpuzzels, woordzoekers of raadsels vinden.

Als u een printer heeft kunt u ook zelf u puzzels uitprinten, wanneer u bijvoorbeeld zoekt op “puzzels printen” in Google vindt u een hele lijst aan verschillende soorten puzzels. Een leuk idee om wat te doen bij verveling!

Naar de film

verveling-bioscoopNaast een leuk spelletje binnen kunt u natuurlijk ook een leuke film bekijken in een van de bioscopen in Nederland. Nederland heeft drie grote bioscoop ketens, namelijk de Pathé, JT Bioscopen en de Wolf Cinema Groep.

Deze ketens hebben door heel Nederland bioscopen zitten. De bioscoop met het grootste scherm staat in de Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam.

Dit film scherm is 10 bij 23,5 meter in oppervlakte! Bent u benieuwd welke bioscopen er bij u in de buurt zijn? Klik dan hieronder op uw provincie en kijk welke films er bij u in de buurt draaien.

Er op uit

Naast de bovenstaande activiteiten die u binnen kunt doen zijn er ook nog super veel leuke uitjes buiten de deuren te vinden. Op “Wat te doen Vandaag” vindt u een groot overzicht aan uitjes en activiteiten die u door heel Nederland kunt doen. Klik op een van de onderstaande provincies, steden of eilanden om te kijken wat u daar allemaal kunt beleven.

Als u nu nog steeds niet weet wat u vandaag moet wilt gaan doen, ga dan terug naar de homepage en laat u inspireren door de leuke uitjes die wij voor u hebben geselecteerd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u niks vindt, want…

Wat te doen in de provincies

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant, Zeeland, Friesland, Groningen, Overijssel, Gelderland , Drenthe en Limburg.

Wat te doen op de eilanden

Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Wat te doen in de steden

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Middelburg, Valkenburg, Twente en Volendam.

Er is altijd iets te doen in Nederland!