Wat te doen 2e Paasdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor 2e Paasdag.

Wat te doen 2e paasdag. 2e paasdag valt natuurlijk, zoals elk jaar, op een maandag. Lekker een vrije dag voor de meeste mensen. Het is een geschikt moment om er eens een dagje op uit te gaan, of waarom maakt u er niet gelijk een heel weekendje weg van?

Er worden door heel het land talloze leuke dingen georganiseerd, denk aan paasmarkten, festivals en paasvuren. Ook zijn vele attracties en bezienswaardigheden geopend op 2e paasdag, bekijk hieronder een aantal leuke tips om wat te doen op 2e paasdag.

Weekendje weg op 2e paasdag

Omdat 2e paasdag altijd op een maandag valt, is het een uitermate geschikt moment om eens een lekker weekendje weg te boeken. Er zijn vele mogelijkheden. Wilt u gezellig met het hele gezin op pad of juist romantisch alleen met uw partner?

Tips voor een uitje met kinderen op 2e paasdag

Waarom gaat u er op 2e paasdag niet eens lekker op uit met de kinderen? Er zijn vele leuke mogelijkheden voor een dagje uit met de kids. Enkele tips nodig? Bezoek bijvoorbeeld eens de dierentuin, dat is een leuk uitje voor vrijwel elk kind. Enkele leuke idee├źn voor een dagje dierentuin zijn Dolfinarium Harderwijk, Avifauna en de Apenheul.

Bekijk de leukste uitjes voor 2e Paasdag met uw kids!

Spectaculair dagje uit op 2e paasdag

Op 2e paasdag zijn veel attractieparken gewoon geopend. Zo ook Avonturenpark Hellendoorn, een spectaculair uitje voor alle kinderen! Dit mooie pretpark in Overijssel heeft meer dan 30 attracties en verschillende leuke shows.

U vindt er een spetterende wildwaterbaan en spannende achtbanen. Ook attractiepark Walibi Holland is een aanrader. Hier vindt u de spectaculairste attracties van Nederland. Een spannend dagje uit voor elk kind!

 

Er zijn vele mogelijkheden om wat te doen op 2e paasdag!