Vriendenloterij dagje uit

Ga met de Vriendenloterij een dagje uit!

Doe jij ook mee met de Vriendenloterij? Dan bestaat de kans dat je wellicht eens een leuk dagje uit wint. Een Vriendenloterij dagje uit is een leuke prijs! Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit dagje uit zoals een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin,

Hoe werkt de Vriendenloterij dagje uit actie?

Als je mee speelt met de Vriendenloterij dan ding je automatisch mee met deze dagje uit actie. Er zijn verrassende en leuke uitjes te winnen voor vier personen. Er zijn verschillende mogelijkheden, ga er bijvoorbeeld eens lekker op uit met je vrienden, familie of bijvoorbeeld kinderen. Als je een dagje uit heeft gewonnen, ontvang je een brief met daarin een persoonlijke code van de Vriendenloterij.

Deze code kun je op de website invullen en dan kun je zelf een keuze maken uit verschillende dagjes uit. Deze uitjes wisselen regelmatig, mocht er niets voor je bijzitten dan heb je misschien later meer geluk. Daarna kun je jouw gegevens invullen en verzenden en dan krijg je de cadeaubon voor je uitje later in de bus of via de email toegestuurd. Tijd om op pad te gaan!

Ideeën voor een dagje uit

De Vriendenloterij biedt verschillende mogelijkheden als je een dagje uit hebt gewonnen. Het verschilt per dag welke uitjes er worden aangeboden. Vaak heb je bijvoorbeeld de keuze uit een dierentuin of pretpark. Een aanrader is bijvoorbeeld Artis in Amsterdam. Er wonen zo’n 900 diersoorten in Artis, waaronder stokstaartjes, wilde honden, olifanten, axolotls en kraanvogels.

Ook een bezoekje aan het museum behoort vaak tot de mogelijkheden, wat dacht je bijvoorbeeld van het Van Gogh Museum? Iedereen kent Vincent van Gogh en zijn schilderijen wel, in het Van Gogh Museum kunt u hier verschillende van bekijken.

Actief dagje uit

Ook voor een actief dagje uit biedt de Vriendenloterij verschillende mogelijkheden. Je kunt een actief uitje bijvoorbeeld kiezen naar het eiland Texel. Of ga paintballen met vrienden of misschien wel met een paar collega’s? Zoek dekking achter torens en bunkers en zorg dat u zelf niet geraakt wordt!

De leukste uitjes win je bij de Vriendenloterij!