Vriendenloterij dagje uit

Ga met de Vriendenloterij een dagje uit!

Doet u ook mee met de Vriendenloterij? Dan bestaat de kans dat u een leuk dagje uit heeft gewonnen. Een Vriendenloterij dagje uit is een leuke prijs! Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit dagje uit zoals een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin,

Hoe werkt de Vriendenloterij dagje uit actie?

Als u mee speelt met de Vriendenloterij dan dingt u automatisch mee met deze dagje uit actie. Er zijn verrassende en leuke uitjes te winnen voor vier personen. Er zijn verschillende mogelijkheden, ga er bijvoorbeeld eens lekker op uit met uw vrienden, familie of bijvoorbeeld kinderen. Als u een dagje uit heeft gewonnen, ontvangt u een brief met daarin een persoonlijke code van de Vriendenloterij.

Deze code kunt u op de website invullen en dan kunt u zelf een keuze maken uit verschillende dagjes uit. Deze uitjes wisselen regelmatig, mocht er niets voor u bijzitten dan heeft u misschien later meer geluk. Daarna kunt u uw gegevens invullen en verzenden en dan krijgt u de cadeaubon voor uw uitje later in de bus. Tijd om op pad te gaan!

Idee├źn voor een dagje uit

De Vriendenloterij biedt verschillende mogelijkheden als u het dagje uit heeft gewonnen. Het verschilt per dag welke uitjes er worden aangeboden. Vaak heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een dierentuin. Een aanrader is bijvoorbeeld Artis in Amsterdam. Er wonen zo’n 900 diersoorten in Artis, waaronder stokstaartjes, wilde honden, olifanten, axolotls en kraanvogels.

Ook een bezoekje aan het museum behoort vaak tot de mogelijkheden, wat dacht u bijvoorbeeld van het Van Gogh Museum? Iedereen kent Vincent van Gogh en zijn schilderijen wel, in het Van Gogh Museum kunt u hier verschillende van bekijken.

Actief dagje uit

Ook voor een actief dagje uit biedt de Vriendenloterij verschillende mogelijkheden. Op het eiland Texel kunt u het helemaal spectaculair maken, daar kunt u bij Paracentrum Texel een tandemsprong uit een vliegtuigje maken. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de val van een halve minuut. Daarna opent de parachute en zweeft u langzaam naar beneden.

Ook paintballen is lekker actief, dat kan bijvoorbeeld bij Paintball Flevoland. Gezellig met vrienden of misschien wel met een paar collega’s? Zoek dekking achter torens en bunkers en zorg dat u zelf niet geraakt wordt!

Er bestaan de leukste mogelijkheden voor het Vriendenloterij dagje uit!