Visit Nederland

Bezoek de provincies in Nederland!

In Nederland valt er genoeg te zien en te beleven! Visit Nederland! Wat ga jij doen als jij je verveelt of een weekend vrij bent? Neig je dan de trein te pakken naar Parijs of Bremen of ga je het liefst gelijk richting Schiphol of Airport Eelde voor een reisje naar de zon. Waarom? Want in Nederland is er echt heel veel te doen!

Visit Nederland

Visit Nederland! Pak je agenda en zet iedere maand een provincie in Nederland vast die je die maand gaat bezoeken! Zo ga je van Overijssel naar Limburg en van Zeeland naar Friesland!

Bekijk alle provincies in Nederland

Nederland staat bol van activiteiten en uitjes. De uitgestrekte natuur en grote steden waar 24/7 wat te doen is, zijn een aanrader! Deze steden staan op Wat te doen Vandaag in de top 5!

Visit Amsterdam

Ga naar onze hoofdstad Amsterdam, huur een fiets en ga door de straten van Amsterdam langs de grachten en het Van Gogh Museum. Ga tot de late uurtjes naar de leukste feesten die er altijd zijn in Amsterdam! Lees alles over Amsterdam.

Visit Rotterdam

Rotterdam staat bol van de architectuur en diverse musea en dierentuinen. Ook werd er in Rotterdam het Euro Vision Song Contest gehouden in 2021. Rotterdam is een echte havenstad in de de provincie Zuid-Holland. De Erasmusbrug en Euromast moet je zeker even bezoeken! Lees meer over Rotterdam. 

Visit Groningen

Er gaat niets boven Groningen! In Groningen moet je naar het Groninger Museum voor de mooiste kunstzinnigste exposities en naar de Martinitoren. Maar in de hele provincie Groningen zijn de meest uiteenlopende ‘Things to do’ Hortus Haren, het Paterswoldsemeer, het Zuidlaardermeer, de vele markten in de provincie en de vele musea. De provincie Groningen heeft het allemaal!

Visit Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en met Scheveningen aan z’n zijde sta je zomaar van de drukke stad aan de kust en kun je heerlijk wandelen aan het strand! Madurodam en het Binnenhof zijn de echte aanraders om te bezoeken, maar vergeet zeker niet te shoppen in de stad want Den-Haag heeft tal van leuke winkels!

Visit Leeuwarden

De stad Leeuwarden in de provincie Friesland is niet voor niets de culturele hoofdstad van Nederland! met meer dan 100.000 inwoners is het een van de oudste steden van Nederland! De stad maakt onderdeel van de Friese Elfstedentocht ( als die wordt gereden 🙂 ). Echte aanraders is het Fries Museum en Aqua Zoo. In het centrum kun je lekker wandelen en uiteraard shoppen en op een terrasje zitten. Geniet in de Stadsschouwburg de Harmonie van de meest uiteenlopende voorstellingen. Leeuwarden kan ook feesten! Iedere maand zijn er tal van leuke evenementen in Leeuwarden.

Dit zijn ‘slechts’ een paar steden, alle steden, dorpen en provincies zijn een VISIT meer dan waard!

Visit Nederland in een dag!

Heb je maar 1 dag per maand om vrij te maken in je agenda? Pak dan vooral de trein en reis door heel Nederland!