Vijf winterse dagjes uit

Vijf heerlijk tips voor een winters dagje uit.

De winter is een heerlijke tijd om er een dagje op uit te gaan. Ga gezellig met het hele gezin naar een leuk museum, naar de dierentuin, karten en meer. Dit zijn vijf leuke ideeën voor een dagje uit deze winter. Dit zijn uitstapjes die je ook met een kleine groep of alleen je eigen huishouden kunt maken.

IceKart Rucphen

Bij het kopen van een auto komt van alles kijken, van autoverzekering berekenen tot het bekijken van verschillende modellen. Je hoeft geen eigen auto te hebben om te kunnen racen. Als je op zoek bent naar een spannend uitje is ijskarten echt wat voor jou. In het Brabantse Rucphen ligt de enige permanente ijskartbaan van heel Europa. IJskarten is een nog grotere uitdaging dan karten.

Het draait bij deze sport om jouw stuurkunsten, behendigheid en timing. Door de bochten op de juiste manier aan te snijden heb je het driften zo onder de knie en heb je een grote kans om als winnaar te eindigen.

Crazy Selfie

Wil jij de tofste selfies maken voor je Instagram-account? Bij Crazy Selfie in Amersfoort staan er verschillende decors opgesteld, vol met optische illusies. Hier maak je grappige en interessante foto’s, waardoor jouw vrienden zich afvragen hoe je deze ooit hebt geschoten. De illusies en decors houden je ogen voor de gek en niets is wat het lijkt. Tijdens een bezoek aan de selfie studie download je de gratis app en mag je zoveel selfies maken als je wil.

Dolfinarium Harderwijk

In ieder jaargetijde is het leuk om een bezoek te brengen aan een dierenpark. Ga bijvoorbeeld naar het Dolfinarium in Harderwijk, waar je van heel dichtbij kennis maakt met de wonderlijke waterwereld.

Hier geniet je van de dolfijnenvoorstelling Oceanica, bekijk je springende dolfijnen, gigantische walrussen en bulderende zeeleeuwen. Het park is helemaal aangekleed in winterse sferen.

Dagje wellness

Ben jij toe aan rust, ontspanning en warmte? Dan ben je toe aan een dagje wellness. Je hebt de keuze uit een groot aantal Wellness resorts waar je geniet van diverse baden en sauna’s. Om jezelf extra in de watten te leggen, boek je een behandeling, zoals een gezichtsbehandeling of een ontspanningsmassage. Een bezoekje aan de sauna is niet alleen goed voor je geest, maar ook voor je lichaam.

Door de afwisselende hete en koude temperaturen krijgt je weerstand een boost en wordt de bloeddruk verlaagt.

Ook tijdens de wintermaanden kun je in Nederland lekker genieten.