Valentijnsdag tips tijdens Corona

Maak er een mooie dag van voor je Valentijn

Vanwege de huidige situatie gaan vele activiteiten niet door. Ga je er op uit? Houd afstand, stay safe!  

Liefde is . . . samen koken, samen naar de film, genieten op de bank bij de open haard… Liefde is vooral samen zijn! Valentijnsdag is een goed moment om elkaar even heerlijk te verwennen. Maar, hoe geef je deze aandacht aan degene die je lief is tijdens de coronacrisis?

Wij geven je graag een aantal Valentijndag Tips!

Valentijndag Tips tijdens Corona

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag kun je je geliefde verwennen, maar kun je ook anoniem aan iemand de liefde verklaren.

Culinair genieten thuis

Een echte Valentijnsdag Tip en wellicht wel de Toptip voor Valentijnsdag: Geniet van een culinair hoogstandje thuis. Laat een luxe diner thuis bezorgen, maak het romantisch en dek de tafel extra mooi op. Een lekker drankje erbij, kaarsjes aan en lekker genieten van elkaar thuis.

Lekker eten hoort bij Valentijnsdag. Bestel via deze link een overheerlijk diner bij Thuis uit eten!

Borrelavond

Ga samen een avond borrelen. Koop of bestel bij de plaatselijke slijterij drankjes die je nog nooit eerder hebt geproefd en ga samen proeven en mixen. Gezellig muziekje erbij. Wellicht alvast een muzieklijstje maken en dan een paar kaarsjes aan en genieten van de borrels en elkaar!

Wijnproeverij Coronaproof

Wil je het wat chiquer aanpakken tijdens Valentijnsdag Corona stijl? Ga dan een wijnproeverij organiseren. Bestel een aantal lekkere wijnen en ga samen op reis langs de landen waar de wijn vandaan komt! Lust je eigenlijk geen wijn? Geef dit door aan de slijterij, die kan dan alsnog een mooie selectie maken waar je zeker van zult smullen! Haal ook wat lekkere hapjes; kaasjes, tapas, hapjes, brood en andere borrelsnacks in huis zodat het extra gezellig wordt.

Overnachten tijdens Valentijnsdag

Wat nog wel kan en mag is een overnachting boeken! Verras jouw partner met een overnachting in een andere stad! Een andere stad bezoeken en dan met een heerlijke wandeling de omgeving verkennen. Dat mag namelijk wel! Het is ook nog eens heel romantisch als je een diner regelt op je hotelkamer.

In heel Nederland in alle provincies zijn er tal van hotels. Zoek je en hotel in Drenthe of Gelderland voor een romantische overnachting?

Spelletjes spelen

Maak het hilarisch en gezellig tegelijk door een spelletje te spelen. Ken jij je geliefde nog niet zo lang? Dan is een spelletje spelen erg leuk. Het werkt ontspannend en je kunt gelijk testen wie tegen zijn/haar verlies kan. Je kunt een bordspel spelen, maar je kunt het ook wat ‘stouter’ aanpakken. Ga bijvoorbeeld strip pokeren met je liefde. Daag elkaar uit. Bij elke stap richting minder kleding bouwt de spanning zich op. Ga door tot jullie beiden alleen nog in ondergoed zitten. Daarna kun je altijd nog een ander spelletje gaan doen…

Wandeling tijdens Valentijn

Hopelijk is de avondklok er weer af, anders moet je deze wandeling echt plannen! Het is heel romantisch om een nachtwandeling te gaan maken. Wandel als het kan en mag door de straten of wandel met een lampje door het bos of op het strand.  Neem een drankje en wat lekkers mee in je rugzak en geniet van de natuur!

Als de avondklok nog wel actief is, dan kun je wellicht ook in de achtertuin of balkon een gezellig sfeerhaardje aandoen. Met een warme deken een drankje en hapjes kruip je lekker tegen elkaar aan.

Hou het simpel

Wil je het dit jaar rustig aanpakken, je geliefde verrassen of je geheime liefde laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wat je altijd kunt doen voor je Valentijn is via internet een doosje bonbons kopen en een bloemetje halen bij de lokale bloemenzaak. Of koop een kaartje en stuur deze via ‘ouderwetse’ manier per post.

Verwen jouw geliefde met Valentijnsdag ook tijdens Corona!

Stay safe, geniet van de liefde en elkaar!