vakantie florida

Vakantie Florida

Vakantie Florida. Vraag je je nog steeds af waarom Florida een van de beste vakantiebestemmingen is voor het hele gezin? Bekijk alles wat een vakantie Florida, ‘The Sunshine State’, te bieden heeft en je zult het begrijpen.

Vakantie Florida en het klimaat

Vakantie Florida. Te beginnen met het klimaat. In Florida is altijd heerlijk warm. Met zijn heldere blauwe water en tropische koraaleilanden en de fantastische natuurreservaten.

Bezoek tijdens een vakantie Florida de wereldberoemde stranden in Florida, pretparken en het Kennedy Space Centre. Florida biedt tijdens je vakantie vermaak voor het hele gezin.

Vakantie Florida en Orlando

Orlando is een van de top vakantiebestemmingen van Amerika, sinds 1971 toen Disney World haar deuren opende.Dit entertainment mekka is wereldberoemd en de thuisbasis van Disney World, maar zelfs zonder Disney, is Orlando een magisch koninkrijk.

SeaWorld, Cypress Gardens en Universal Studios zijn slechts enkele van de attracties. Orlando, natuurlijk gezegend met een klimaat dat wedijvert met de gematigde omstandigheden van Zuid-Californië, is trots op het Walt Disney Resort. Meer dan 47 mijl plezier en is de thuisbasis van niet één, maar van verschillende Disney Resorts.

Walt Disney Word Resort

walt disney world resort orlando

Walt Disney World Resort

De familie van de Disney-resorts vormen samen het Orlando Walt Disney World: Magic Kingdom, het Epcot Center, de Disney-MGM Studios en Disney’s Animal Kingdom. In het Magic Kingdom Resort, staan de beroemde leden van de Disney film familie centraal. Beroemde bezienswaardigheden in dit park zijn “It’s a Small World”, “Peter Pan’s Flight”, de “Cinderella Castle”, de meest herkenbare iconen van Disney, de Jungle Cruise “en” The Magic Carpets van Aladdin “.

Universal Studios is een plek waar je kunt wegdromen als een filmster. Het is een combinatie van een filmstudio en een themapark. Sea World Wild Artic leidt u door de wereld van de ijsberen en beluga walvissen. Disney-MGM Studios ‘Twilight Zone heeft een 13 verdiepingen tellende Tower of Terror.

Wetenschap staat centraal in het themapark Disney’s Epcot Center. Populaire attracties zijn: “Mission Space”, “Test Track” en “Turtle Talk with Crush”. Dit is een geweldige plek om de kinderen mee naar toe te nemen in de wereld en de geheimen van de wetenschap.

Meer te doen in Orlando Florida

Walt Disney World Dolphin Hotel Orlando

Orlando Florida

Een vakantie Florida, Orlando is iets speciaals voor verschillende redenen. Niet alleen de omliggende attractieparken.Orlando wordt gedomineerd door Lake Eola en is een uitstekende centrum voor winkelen en eten.De trendy boetieks van Thorton Park, antiekwinkels op Orange Avenue, 150 uitdagende golfbanen binnen 45 minuten rijden, en veel van het nachtleven bewijzen dat Orlando ook geschikt is voor volwassenen.

De meest bekende centrum attractie in Orlando is Church Street Station. Een verzameling van restaurants, bars en winkels die ‘s nachts echt tot leven komen. Als de lucht afkoelt en de muziek bars hun slag te gaan.Het Orlando Science Center en het Orlando Museum of Art vertelt over de Maya-beschaving.

Ontdek het echte Florida

Als je het ‘Real Florida’ wil ontdekken, ga dan naar Ocala National Forest. Een prachtig natuurgebied met een aantal natuurlijke bronnen en meren Je kan er fantastisch wandelen, kanoën, vissen en zwemmen.

Of bezoek het Blue Spring State Park, voor honderden jaren de thuisbasis van de Timucuan Indianen. Mis niet het huis van de zeekoe bij het Merritt Island National Wildlife Refuge. Waar trekvogels stoppen op hun weg van en naar Zuid-Amerika.

Palm Beach en Miami Beach tijdens Florida vakantie

Palm Beach en Miami Beach zijn waarschijnlijk de meest beroemde stranden aan de Atlantische ‘Gold’ Coast. De gouden stranden, warme en heldere zee, het fijne zand zee maken dit gebied van de kust ideaal voor kinderen en een vakantie Florida. De sfeer in de straten, het eten, de muziek en de geest in Miami is levendig en beïnvloed door de Latijns-Amerikaanse bevolking.

Het Art Deco Historic District, een verzameling van helder roze, lila en turquoise gebouwen uit de jaren 1920. Een van de meest spectaculaire delen van de stad.

Meer interessante artikelen: