Zwembad Hoornse Vaart

Beleef een fantastische dag in het zwembad van de Hoornse Vaart.

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar

Telefoon: 072 548 9375
E-mail: [email protected]

Beleef een fantastische dag in het zwembad van de Hoornse Vaart.

Zwembad Hoornse Vaart

Wil jij heerlijk genieten van een dag waterpret, glijden van de vetste interactieve glijbaan of zwemmen door de super grote golven in het golfslagbad? Kom dan naar Alkmaar en beleef een fantastische dag in het zwembad van de Hoornse Vaart. Versla je vriendjes en vriendinnetjes in de Bucketgame waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Raak alle verlichte knoppen zo snel mogelijk aan. Win jij? Dan krijgt jouw tegenstander een emmer koud water over zich heen! Brr…! Na het spelen van de Bucketgame wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze foto kan je naar je e-mailadres sturen, om hem vervolgens op je Instagram, Snapchat of Facebook te plaatsen! Elke woensdag en zaterdag is er gratis animatie aanwezig.

Als het buitenbad geopend is, kan je buiten van de supersnelle glijbaan af roetsjen of lekker chillen op het mooie strand. Heb je het een beetje koud gekregen buiten? Ga dan weer snel naar binnen, want daar zijn er zwembaden tot wel 30 graden! Binnen kan je baantjes trekken in het 50-meterbad of een salto maken van de duikplank in het 25-meterbad. Na afloop kan je lekker genieten van een kopje koffie, een patatje of een gezonde lunch in ons restaurant.

Adres Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs