Zus Enzo Kunst & Cadeaus

Dorpsweg 1
9919 AE Westeremden

Telefoon: 0596-551346

Op zoek naar een uniek cadeau of iets moois voor uw eigen huis? Dan bent u bij Zus Enzo in Westeremden aan het juiste adres. In dit sfeervolle en eeuwenoude dorp in Groningen kunt u een bezoek brengen aan museum De Weem.

Van mei tot en met oktober kunt u hier elk jaar werken zien van kunstschilder Henk Helmantel. Tijdens het tentoonstellingsseizoen is ook de winkel Zus Enzo geopend op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf half 2. De meeste giclées van Henk Helmantel zijn op voorraad, als u een giclée van een andere kunstenaar zoekt kunt u het beste van tevoren even informeren.

Naast giclées vindt u hier cadeaus voor huis en tuin, kaarten, streekproducten, gedichtenbundels en boeken. Op de website kunt u kiezen uit meer dan 350 giclées van verschillende kunstenaars, naast Henk Helmantel onder andere van Rein Pol, Pieter Pander, Joke Frima en Carla Rodenberg. U kunt de giclée van uw keuze laten voorzien van een bijpassende lijst.

Zus Enzo: Kunst voor een betaalbare prijs!

Adres Zus Enzo

Zus Enzo Kunst & Cadeaus
Dorpsweg 1
9919 AE Westeremden
Telefoon: 0596-551346

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs