Zus Enzo Kunst & Cadeaus

Dorpsweg 1
9919 AE Westeremden

Telefoon: 0596-551346

Op zoek naar een uniek cadeau of iets moois voor uw eigen huis? Dan bent u bij Zus Enzo in Westeremden aan het juiste adres. In dit sfeervolle en eeuwenoude dorp in Groningen kunt u een bezoek brengen aan museum De Weem.

Van mei tot en met oktober kunt u hier elk jaar werken zien van kunstschilder Henk Helmantel. Tijdens het tentoonstellingsseizoen is ook de winkel Zus Enzo geopend op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf half 2. De meeste giclées van Henk Helmantel zijn op voorraad, als u een giclée van een andere kunstenaar zoekt kunt u het beste van tevoren even informeren.

Naast giclées vindt u hier cadeaus voor huis en tuin, kaarten, streekproducten, gedichtenbundels en boeken. Op de website kunt u kiezen uit meer dan 350 giclées van verschillende kunstenaars, naast Henk Helmantel onder andere van Rein Pol, Pieter Pander, Joke Frima en Carla Rodenberg. U kunt de giclée van uw keuze laten voorzien van een bijpassende lijst.

Zus Enzo: Kunst voor een betaalbare prijs!

Adres Zus Enzo

Zus Enzo Kunst & Cadeaus
Dorpsweg 1
9919 AE Westeremden
Telefoon: 0596-551346

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs