ZOO Veldhoven

ZOO Veldhoven

Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven

Telefoon: 040-7370385

Zoo Veldhoven is een dierentuin vlakbij Eindhoven. In ZOO Veldhoven vindt u vooral papegaaiachtigen, roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren, zoals zebra’s, ringstaartmaki’s en alpaca’s.

ZOO Veldhoven

Voorheen was het park beter bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. Sinds 2013 is het park overgenomen door de familie Loomans en omgedoopt tot Zoo Veldhoven. Bij Zoo Veldhoven wonen ruim 150 verschillende diersoorten. Het grootste deel daarvan bestaat uit papegaaien, parkieten, kraanvogels, roofvogels en uilen.

Bij ZOO Veldhoven kunt u meer dan alleen dieren kijken. Verspreid over het park staan er leuke speeltoestellen voor kinderen. Er is ook een overdekte Bamboe Jungle voor de kinderen. En terwijl de kinderen spelen, kunt u even uitrusten en genieten van iets lekkers op een van de terrassen.

ZOO Veldhoven is dagelijks geopend! De bezoekers mogen veel dieren zelf voeren en het park is ook te bezoeken onder leiding van een gids

Adres ZOO Veldhoven

Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven
Telefoon: 040-7370385

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland