Zandverhalen in Elburg

Bijbelverhalen in Zand aan de Havenkade in Elburg.

J.P. Broekhovenstraat 9-11
8081 HB Elburg

Telefoon: 0525 745 970
E-mail: [email protected]

Bijbelverhalen in Zand aan de Havenkade in Elburg.

Zandverhalen in Elburg

Het is één van ’s werelds grootste overdekte zandsculpturen tentoonstellingen: Bijbelverhalen in zand aan de havenkade in het Gelderse Elburg. Met een oppervlakte van 5000 m², zo’n 4000 m³ zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen over onze cultuur van bijbels en botters tot stand.

In de strandtent kun je nagenieten van de indrukwekkende zandkunstwerken en genieten van diverse hapjes, drankjes en maaltijden.

De expositie is het hele jaar geopend.

Contact Zandverhalen in Elburg

J.P. Broekhovenstraat 9-11
8081 HB Elburg

Telefoon: 0525 745 970
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.