VR Experience

VR Experience Lelystad

Beleef de virtuele werkelijkheid met de brillen van VR Experience Lelystad

Artemisweg 145C
8239 DD Lelystad

Beleef de virtuele werkelijkheid met de brillen van VR Experience Lelystad.

VR Experience Lelystad

Wat is Virtual Reality ook alweer? Virtual Reality is de Engelse term voor Virtuele werkelijkheid. Een omgeving gesimuleerd door een computer. De overdracht van deze virtuele realiteit wordt op je ogen overgebracht middels een daarvoor bijbehorende bril. En VR Experience zorgt voor deze brillen!

Op de locatie in Lelystad kun je de wereld van VR zelf ervaren. Uiteraard doe je dit niet alleen en wordt je vakkundig bijgestaan door 1 van de VR professionals.
De ontwikkelingen op het gebied van VR gaan verschrikkelijk snel en er is dan ook een hele hoop voor te vinden. VR Experience heeft een selectie gemaakt uit de experiences waar zij in geloven en exploiteert brillen voor iedere doelgroep, van jong tot oud.

Ervaring is niet nodig om te spelen in VR. Het enige wat je mee moet nemen is een goed humeur en zij garanderen dat je weggaat met een lach op je gezicht. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en je hebt een leuke dag.

Adres VR Experience Lelystad

Artemisweg 145C
8239 DD Lelystad

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.