VR Experience

VR Experience Lelystad

Beleef de virtuele werkelijkheid met de brillen van VR Experience Lelystad

Artemisweg 145C
8239 DD Lelystad

Beleef de virtuele werkelijkheid met de brillen van VR Experience Lelystad.

VR Experience Lelystad

Wat is Virtual Reality ook alweer? Virtual Reality is de Engelse term voor Virtuele werkelijkheid. Een omgeving gesimuleerd door een computer. De overdracht van deze virtuele realiteit wordt op je ogen overgebracht middels een daarvoor bijbehorende bril. En VR Experience zorgt voor deze brillen!

Op de locatie in Lelystad kun je de wereld van VR zelf ervaren. Uiteraard doe je dit niet alleen en wordt je vakkundig bijgestaan door 1 van de VR professionals.
De ontwikkelingen op het gebied van VR gaan verschrikkelijk snel en er is dan ook een hele hoop voor te vinden. VR Experience heeft een selectie gemaakt uit de experiences waar zij in geloven en exploiteert brillen voor iedere doelgroep, van jong tot oud.

Ervaring is niet nodig om te spelen in VR. Het enige wat je mee moet nemen is een goed humeur en zij garanderen dat je weggaat met een lach op je gezicht. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en je hebt een leuke dag.

Adres VR Experience Lelystad

Artemisweg 145C
8239 DD Lelystad

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.