Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin Vlindorado

Bezoek de prachtige Vlindertuin Vlindorado in Waarland.

Smeetsweg 12
1738 DK Waarland

Telefoon: 0226 422 358

Op zoek naar een dagje uit? Ontdek de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in Vlindertuin Vlindorado.

Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin Vlindorado is één van de meest bijzondere vlindertuinen van Nederland.

Breng een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado! De prachtige vlinders, vogels en exotische bloemen en planten geven je een idee van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud.

Geniet van de geuren, kleuren en heerlijke temperatuur en laat je verrassen door de grote diversiteit aan exotische bloemen en planten waar de meest bijzonder gekleurde vlinders sierlijk rondfladderen.

​Kinderuitje naar Vlindertuin

Voor kinderen is er ook van alles te beleven in Vlindertuin Vlindorado.

Zo is er een gratis speurtocht, kan je aan de hand van een fotokaart op zoek naar de vlinders en vogels in de tuin, is er een spannende wiebelbrug, een stapstenen pad die dwars door een van de vijvers loopt, een rupsentuin waar je zelf op zoek kunt naar eitjes en rupsen en een leuke kleine speeltuin die naast het terras ligt, zodat je als ouder onder het genot van een drankje de kinderen goed in de gaten kan houden.

​Ontdek, bewonder, verwonder en beleef de Tropen !

​Vlindertuin Vlindorado is leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer. ​In hetzelfde pand als waar Vlindertuin Vlindorado gevestigd is, is ook een indoor adventure minigolf, bloemenwinkel en een papayakwekerij.

Adres Vlindertuin Vlindorado

Smeetsweg 12
1738 DK Waarland
Telefoon: 0226 422 358

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs