Vincent Van Gogh Museum

Vincent van Gogh Museum

Museumplein 6
1070 DJ Amsterdam

Telefoon: 020 - 570 52 00

Vincent van Gogh Museum. Wie kent hem niet,… Vincent van Gogh. Geboren op 30 maart 1853 in het Brabantse Zundert. Overleden op 29 juli 1890 in het bijzijn van zijn broer Theo van Gogh.

Vincent van Gogh hield van het landschap en schilderde deze daarom ook in grote getale. Tijdens zijn verblijf in Frankrijk maakte Vincent een maand lang per dag 1 schilderij. Dit waren voornamelijk landschapsschilderijen en portretten.

Haal het Van Gogh museum in huis

Mocht je niet naar Amsterdam kunnen gaan, dan kun je thuis ook genieten van de werken van Vincent van Gogh. Bekijk de collectie online, ontrafel de werken van Van Gogh, luister naar de podcast of maak je eigen Van Gogh schilderij.

Bekijk de mogelijkheden. 

Adres Van Gogh Museum

Museumplein 6
1070 DJ Amsterdam
Telefoon: 020 – 570 52 00

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs