Vincent Van Gogh Museum

Vincent van Gogh Museum

Museumplein 6
1070 DJ Amsterdam

Telefoon: 020 - 570 52 00

Vincent van Gogh Museum. Wie kent hem niet,… Vincent van Gogh. Geboren op 30 maart 1853 in het Brabantse Zundert. Overleden op 29 juli 1890 in het bijzijn van zijn broer Theo van Gogh.

Vincent van Gogh hield van het landschap en schilderde deze daarom ook in grote getale. Tijdens zijn verblijf in Frankrijk maakte Vincent een maand lang per dag 1 schilderij. Dit waren voornamelijk landschapsschilderijen en portretten.

Haal het Van Gogh museum in huis

Mocht je niet naar Amsterdam kunnen gaan, dan kun je thuis ook genieten van de werken van Vincent van Gogh. Bekijk de collectie online, ontrafel de werken van Van Gogh, luister naar de podcast of maak je eigen Van Gogh schilderij.

Bekijk de mogelijkheden. 

Adres Van Gogh Museum

Museumplein 6
1070 DJ Amsterdam
Telefoon: 020 – 570 52 00

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs