Varen met een Botter

Een keertje varen met een 100 jaar oude Botter op de voormalige Zuiderzee, dat kan!

Vanaf 19 juni kan je een uurtje varen of zeilen voor € 10,- of een opstaptochten waarvoor je je voor € 25,- kunt inschrijven.

Of huur één of meer botters voor een gezellige tocht met familie, vrienden of bedrijf. Altijd een onvergetelijke zeilervaring, ook voor kinderen!

Varen met een Botter

Varen met een Botter – een historische zeilervaring
Wil je op een mooie doordeweekse avond of zaterdagmiddag wel eens meevaren op een van onze 4 originele Huizer Botters? Of zoek je iets voor een leuke en bijzondere dag met de hele familie, vriendengroep of bedrijf?

Vanaf 19 juni kan het allemaal bij de Stichting Huizer Botters. De bemanning neemt je graag mee voor een onvergetelijke tocht vanuit Huizen op de voormalige Zuiderzee, nu Gooimeer, Markermeer en Eemmeer. Je krijgt niet alleen een onvergetelijke zeilervaring met een botter, maar ook een indruk van het leven en het vakmanschap van de Zuiderzeevissers van weleer.

En je helpt ons om deze fantastische schepen in de vaart te houden en te behouden voor de toekomst. Dat doen we zonder subsidie met meer dan 100 vrijwilligers en meer dan 1000 vrienden. In ons zomermuseum op de werf vertellen we je er graag meer over!

 

Zeiltocht reserveren of boeken

  • In de zomer is het op woensdag- en zaterdagmiddag mogelijk om voor € 10,- een uurtje met een botter mee te varen en ons zomermuseum te bezoeken. Hiervoor hoef je niet te reserveren, voor actuele openingstijden zie www.huizerbotters.nl
  • Voor het inschrijven op één van onze vaste opstaptochten op woensdagavonden, vrijdagavonden en zaterdagmiddagen voor € 25,- kun je hier boeken.
  • Wil je met je familie, vrienden of bedrijf op een door jou gekozen tijd één of meerdere botters huren, al dan niet compleet met een catering op maat?
    Bel dan naar de bottertelefoon 06 42 03 82 50 of stuur een mail naar bottervaren@huizerbotters.nl.
  • We varen met maximaal 12 gasten per botter. Zie ook www.huizerbotters.nl/botter-huren/

Adres Varen met een Botter

Stichting Huizer Botters
Havenstraat 300
1271 GD Huizen

Bezoek de website

 

Aankomende evenementen

Zonnekijkdag

Locatie: Castricum

Brocante bij Klooster Graefenthal

Locatie: Goch

Nederlands kampioenschap Polsstokverspringen

Locatie: Linschoten

Theaterfestival Groond

Locatie: De Lutte

Theaterfestival Groond

Locatie: De Lutte

30e Internationale bromfietstreffen

Locatie: Neede

Farm & Country Fair

Locatie: Aalten

LEF Foodfestival 2022

Locatie: Koningslust

Keti Koti Groningen Festival

Locatie: Groningen

Vondelpark Openluchttheater

Locatie: Amsterdam

Vondelpark Openluchttheater

Locatie: Amsterdam