Preuvenement Assen

Tuinbeurs Nederland

De grootste showroom op het gebied van tuinen in Emmen.

Phileas Foggstraat 37
7825 AK Emmen

Telefoon: 0591 677 665
E-mail: [email protected]

De grootste showroom op het gebied van buitenverblijven.

Tuinbeurs Nederland

Tuinbeurs Nederland in Emmen heeft de grootste overdekte showroom van Nederland en biedt een totaalassortiment blokhutten, overkappingen, tuinhuizen, houtbouw, veranda’s, glaswanden, tuinkamers, serres, geïsoleerde buitenverblijven, bestrating en schuttingen. De showroom in Emmen is 6 dagen per week geopend en de deskundige adviseurs staan voor u klaar om u van advies te voorzien of samen te brainstormen. De deskundige vakmensen van Tuinbeurs Nederland helpen je graag om jouw tuindroom te verwezenlijken.

De producten worden gemaakt in een eigen blokhut- en houtbouwfabriek. Het zeer vakkundige personeel maakt uitsluitend gebruik van hoog kwaliteitsmateriaal. Daarnaast kan Tuinbeurs Nederland je volledig ontzorgen van ontwerp tot montage.

Tuinbeurs Nederland is de specialist in het maken van buitenverblijven.

Contact Tuinbeurs Nederland

Phileas Foggstraat 37
7825 AK Emmen

Telefoon: 0591 677 665
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.