Total Outdoor Vechtdal

Total Outdoor Vechtdal

Laat je uitdagen door Total Outdoor Vechtdal.

Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Telefoon: 06 - 55985366
E-mail: [email protected]

Laat je uitdagen door Total Outdoor Vechtdal.

Total Outdoor Vechtdal

Total Outdoor Vechtdal in Rheeze verzorgt een groot aantal outdoor activiteiten op een unieke boslocatie in Hardenberg. Laat je uitdagen tijdens de Schotse Highland Games, ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega´s tijdens een potje Paintball of neem deel aan het Challenge Parcours. Ben je een fanatieke mountainbiker? Fiets dan een route van ruim 20 kilometer op een prachtig terrein op 800 meter afstand van het terrein van Total Outdoor Vechtdal. Een leuke en uitdagende route die wekelijks goed wordt bijgehouden.

Na afloop van de activiteit of het geboekte arrangement kun je op één van de Oaklahoma BBQ´s genieten van een heerlijke maaltijd.

Beleef buiten bij Total Outdoor Vechtdal!

Total Outdoor Vechtdal leent zich ook uitermate voor teamuitjes en personeelsfeesten.

Contact Total Outdoor Vechtdal

Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Telefoon: 06 – 55985366

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.