Theater DNK Assen

Theater DNK Assen

Theater DNK Assen heeft vele functies, naast theater ook een bioscoop en bibliotheek.

Weiersstraat 1
9401 ET Assen

Telefoon: 088-0128000

DNK is een cultuurcentrum in het centrum van Assen. Aan de kop van de Vaart staat het grote gebouw met daarin een theater, bioscoop en bibliotheek.

Theater DNK

In het theater van DNK zijn er twee grote theaterzalen, waar iedereen van jong en oud kunnen genieten van onder andere musical, dans, toneel en opera en klassieke muziek voorstellingen. Grote namen en cabaret staan ook jaarlijks in het programma van het theater.

Bioscoop DNK

De bioscoop van DNK beschikt maar liefst over vijf zalen met hoogwaardige projectoren en een weergaloos geluid. De grootste zaal telt 262 stoelen!

Bibliotheek DNK

In de bibliotheek van DNK zijn er telkens complete en eigentijds aanbod van boeken, tijdschriften, kranten, films en muziek en meer die worden uitgeleend. Daarnaast zijn er vele activiteiten voor jong en oud!

Adres Theater DNK Assen

Weiersstraat 1
9401 ET Assen
Telefoon: 088-0128000

Bezoek Website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.