Steakhouse André Dokter

Steakhouse André Dokter

Dagelijks bereiden ze bij Steakhouse André Dokter alleen vers vlees en verse vis.

Hoendiep Westzijde 54
9805 TD Briltil

Telefoon: 0594 504 289

Alleen vers! Dat is wat je krijgt bij Steakhouse André Dokter. Genieten van heerlijk eten en en goed glas wijn of een lekker biertje? Bij Steakhouse André Dokter zat het u aan niets ontbreken!

Steakhouse André Dokter

Kom eten in een warme en gemoedelijke sfeer van Steakhouse André Dokter. In een pand waar vroeger een boerderij, tapperij, dorps- en veerhuis was zit nu Steakhouse André Dokter. Bij binnenkomst zie je meteen waar ze bij André Dokter warm voor lopen: goed eten met een verhaal. Je ziet namelijk gelijk de Dry Aging kast (rijpingskast) waar er onder gecontroleerde omstandigheden het “vlees van de dag” laten rijpen, oplopend van 14 tot wel 50 dagen.

Door het hele pand heen, zowel voor als achter, zijn verschillende houten constructies te herkennen van het oude Veerhuis. Samen met het Bourgondische interieur en historische foto’s voelt iedereen zich meteen thuis en proef je de sfeer van weleer!

Ga heerlijk en eerlijk genieten van een ontspannen avondje uit bij Steakhouse André Dokter

Locatie Steakhouse André Dokter

Hoendiep Westzijde 54
9805 TD Briltil
Telefoon: 0594 504 289

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs